1.salkım........................... şubat 2.sheker_shey...................şubat
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak: 1.tuvanna........................15 şubat??? 2.pnr79.............................19-20 şubat 3.mawişimbebekistiyor.....20şubat 4.çölmeleği......................21şubat 5.elif_ecrin.......................22 şubat 6.AuSSie-AnGel...............23 şubat 7.mavikedi.......................24 şubat 8.tunaa...........................24-25 şubat 9.elçin&su......................26 şubat
10.beklenenbebiş...........29 şubat 11.best_dream................6-7 mart 12.haziran 13...................6-7 mart 13.pirenses......................12 mart 14.aymelek........................????? 15.geweze.........................13 mart
listeden kendimi çıkardım. eşim bu ay hiç gelemeyecek askerden bende gidemiyorum. listede durmamın bir anlamı yok. ben bu ayı sizin haberlerinize sevinerek geçirmek istiyorum. Çalışın bakalım...
Canlarım benım çok sagolunnn darısı sizin başınıza ama ben eminim sizden de güzel haberler gelcek sizin için bol bol dua ediyorum sizde bana dua edin şu riskli dönemi atlatayım .SİZLERİ SEVİYOM BENNNNNNNNNNN
güzelimm yaa valla listenin ilk hamişi sensin çok sevindim ordaki hamiş yazsı da güzel duruyomuş hani🙂) hayırlısıyla Allah tamamına erdrsin darısı bize🙂)
mrb canım arkadaşlarım sizlerden birşey rica edecektim oğlum Tuna facebookta bir yarışmada ama destek gerekli. ben bu sitede bir topik açtım: site duyurularımız kısmında. bize destek olusanız inanın çok mutlu oluruz. cumt akşam 20.30 da yarışma bitiyor hepinizi öpüyorum şimdiden sağolun..
topiğin linkini veriyorum orada açıklamalar yazıyor:
salkım hayırlı olsun ALLAH bebğini tez zamanda kucağına versin inşaALLAH.ALLAHım ne güzel haberlerdir bu ay iki hamiş çıktı listeden.Rabbim bizlerede nasip eder inşaALLAH.Tunacım sen nasılsın.Best_dream,mavikedi,ve öteki tüm kızlar Bakın demekki kalınınca kalınıormuş hamiş.Sırası var kızlar zamanı gelince bizlerde teeekerrrr teeekeeerrr hamiş kalacağız.Dualarda buluşalım hamişler bizleride unutmayın dualarınızda
canımm nasıl olayım nazlı bebeğimi bekliyorum🙂 haklısın herşeyin sırası var hayırlısı.. bir de oğlum şu anda facebookta yarışıyor onunla uğraşıyorum, hesabı olanlar desteklerse sevinirim, ordaki arkadaşlardan çok umutlu değilim sizden umudum var🙂
Hoşgeldin arkadaşımmm. İyiyiz çok şükür artık hamiş haberleri de gelmeye başladı daha da iyi olacağız inşallahhhhh.
Mart ayında da bol bolllll gelsin güzel haberler inşallahhhhh 🙂