Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ne olsun çatlam valla düşüncelere dalmıştım biraz bu yazıdamı bebişsiz geçirecez diye amannnn öle işte 🙁

ne olsun çatlam valla düşüncelere dalmıştım biraz bu yazıdamı bebişsiz geçirecez diye amannnn öle işte 🙁

yok anam daha yaza gelmedi havalar burda yagmurlu istanbul gelecek sabırlı olalım benimde gelmdi bak ama geleck süpriz gibi hemde kadına teyze dior kadın dior ben ablan kadarım adam dior miyomum görememişim teyze aman pardon abal hahaha ayyy koptumm yhu üzülme emi gelecek bebeişler bak görr bu sayfaları okutacaz onlara

hahaha ayy izleyin koptum yav izliyonuz mu hahaha adama tekme vuruyorr maçtaa kız galatasaraylı adam bjk kız gs tezavrat yapıyor bjk adamın kıcına tekme vuruyor adam kalkıyor şabanı dövmeye şaban gel dior bjk barışalım hahaha ayy kıza dior bidahakine ayrı yerlerde oturacaz hahaha ayyy koptum yhuu

selam güzellikler🙂ben bütün gün giremedim🙁bundan sonra uzun birsüre giremicemde işyerinde internette sorun var🙁akşamları fırsat buldukça evden giricem artık napalım biraz hasret kalıcaz🙂ee nevar neyok bakalım sizden ?valla dünakşamdan beri dökülmüşsünüz yarısını okudum yarısı kaldı🙂

selam güzellikler🙂ben bütün gün giremedim🙁bundan sonra uzun birsüre giremicemde işyerinde internette sorun var🙁akşamları fırsat buldukça evden giricem artık napalım biraz hasret kalıcaz🙂ee nevar neyok bakalım sizden ?valla dünakşamdan beri dökülmüşsünüz yarısını okudum yarısı kaldı🙂

hoşgeldin iidr senden canım anam nerdeyse takviye ekibi yollucaktım sana hahaha 1 saatir okuyon beklioz seni burda nezamn sayfanın sonuna gelip selam yazacak hahaha hoşgeldin aaa üzüldüm ama inşallah en kısa zamanda hallederler ya

Geri