Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ya bazen adet belirtileride bizlere gebelik belirtileriymiş gibi geliyo özellikle gebe kalmak için çalışma yaptığımızda aslında çoğu yaşadıklarımız pisikolojik ama rabbim büyük ümitlerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

geçmiş olsun ablam öncelikle inşallah mühim bişi yoktur aminn inşallah 2 defa tatatırır o duyguyu yine

hadi hayırlısı yesi ama fala takılma gecen ay benimde böle tatlı yanma oluyordu agrı oluyordu damarlarımda belirginleşmişti ama regl erken oldum işte hayırlısı artık inşallah bebegin gelmiştir canımm

amin sana ktılıyorum abla ben gecen ay piskolojik hamileligi yaşamıştım ama ne oldu bekledigin tarihten 3 önce oldum buda bana işaretti daha cok bekleyip kendimi kaptırmıyım die rabbim cok yücedir oo ol dediginde olacak hayırlı zamanı beklior biliom duam ve dualrımız askıdadaır indirmek üzeredir rabbimiz hakkımıza hayırlıs ama siz siz olun kapılmayın belirtilere ben mesela takılmıcammm hiççç

amin canım inşallah hayırlısıyla.

esirkanım hamişim sarıgelinim melegim tuna ablam gülüm maviş ablam ablaların sultanı nirdesiniz siz baiyim nirde haaa cok özledim sizleriii yhu gelin ya hamişlerim huhu sesime gelinnnn

defne burcem bahar tatu geveze nerelerdesiniz bakalıyım anam defnem gelmiş yhu allahıma kalp kalbe karşı tam bende yazıyordum gelmişsin hoşgelsin anam hoşgeldin sefa getirdin bakalımmm

inşallah bebiştir canım yaaa...göğüslerimde damar görmedim şu ana kadar..bilmiyorum...en iyisi şu anda yorum yapmamak....akışına bırakmak..hiç düşünmemek..kendimi dinlememek...🙂

ohooo nerdesinizzz milett uyumayın ohh şimdi meleklerim hamişlerimiz ne güzel uyuyorlardık göbüşlerinde melekleriyle 🙂 ayy gözlerim doldu yaaa rabbim hiç ayırmasın sizi