Canlarım merhaba nasılısınız varmı bir gelişme topikte?
Kızlar ben çok hastayım nefes alamıyorum çarpıntım var kalp hastasıyım hiç halim yok akşamada yarın gündüzde misafirim var.Mutfakta bu halimlede hazırlık yapıyorum nasıl bitiricem bilmiyorum 2 dk mola verip dinlenim dedim size uğradım.Akşam fırsat bulursam uğrarım sizi çok öpüyorum can yoldaşlarım
Bu arada unuttum yazmayı adet olmadım bu gün olmam lazım sancılar gidip geliyor üstünede sıkıntı daralıyorum Allah yardımcım olsun.Benim durumumdaki her keze şifa versin
günaydınnnnnnnnnnnnn hanımmmlarrrrrrr ben geldimmmm😀😀 hazanında dediği gibi benimde mide bulanntımm çok beni çok rahatsız ediyo ama ben tuzlu çubukla kesiyorum mide bulantımı ii geliyo bana minik farem çatlağımm 😀 ben sana dedim şimdiden yumurtlama belirtilerini anlatmaya başladın bile şu yumurtlama günnü bitsin ozamanda hamişlik belirtileri söyliyeceksin bize canımsın yaa sensiz olmaz vallahii buralar kara böcüğümmm😀
demi abla ne yapıyım dayanamıyom nasılsın melekler melegi ablam benim vallahi bakalım oh inşallah bu civciv tez zamanda cıkarda kurtuluruz onun nazından cıkacagı yok
fıstıklar size doyum olmuyor ama çıkmalıyım akşam yemeğe annemdeyiz, daha banyo yapacağım tunanın okul çıkışına da yetişmeliyim, yarın sabah doktora gitmeden yazmaya çalışırım hepinizi öpüyorumm AEO.
ay tunacım yaaaa ne tatlı anlatmışsın oh vallahi içim bi hoş oldu vallahi keratalar keyif yapa dursunlar ozman ben razıyım 😀 mavikedi sen test yapacaktın ne oldu canım varmı bi gelişme öyle hatorlıyorum sanki canımmm
esinim bulantı olsa bile bunun bebekten olduğunu bilmek güzel değil mi?🙂)) şöyle düşün hep karnında bebek tatlı poposunu bi o yana bi bu yana sallıyor senin de miden bulanıyor🙂)))))))
fıstıklar size doyum olmuyor ama çıkmalıyım akşam yemeğe annemdeyiz, daha banyo yapacağım tunanın okul çıkışına da yetişmeliyim, yarın sabah doktora gitmeden yazmaya çalışırım hepinizi öpüyorumm AEO.
esinim bulantı olsa bile bunun bebekten olduğunu bilmek güzel değil mi?🙂)) şöyle düşün hep karnında bebek tatlı poposunu bi o yana bi bu yana sallıyor senin de miden bulanıyor🙂)))))))
evet tatlım sen yine sıyırdın galiba😀 ama minik farem sana yakışşıyo yaa😀 sen öle tatlısınn... inşş gelirde tatlı annesine civcivin bizlerde seviniriz vallahii...
ay tunacım yaaaa ne tatlı anlatmışsın oh vallahi içim bi hoş oldu vallahi keratalar keyif yapa dursunlar ozman ben razıyım 😀 mavikedi sen test yapacaktın ne oldu canım varmı bi gelişme öyle hatorlıyorum sanki canımmm