Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yallahi benim kasıgım agrıyorda böle biri sanki bastırıyor dünde yumurtluyordum galiba sıvı bişi vardı böle haiff berrak gibi cekince uzuyordu ama yumurta akı gibi degildi kasıgıma gelince takmakta istemiyom böle oturunca agrıyorrr yatınca sanki biri bastırıyorrr

canım benm yaa kıyamam sana oğlun ne kıymetlidir şimdi Allah sana bağışlasın en kısa zamnda da kardeşi gelir inş

dün ara vermiştik zaten abla bugün gene başladık bugünde sabah çalıştık artık bakalım senle tuna ablanın verdigi tarihler arasında gidiyorum inşallah ugur getirrr bana bakalımm
inş tuttururuz tarihleri güzelim🙂

ben de seni seviyom çatlağım🙂

söz veriyorum tamam.ama sız de sorun cıkmasın dıye dua edın.vallahı kafayı yemek uzereyım.gecmıyor günlerrrrrrrrrrrrrr
canım hayırlısıyla inş görürsn bebeğini, biliyorum insan tedrgn oluyor benmki de yarın, kontrolüm var bakalım.

aa estğ tatlım anladım görmediğini kalpler bir olsun🙂 maşallah yiğenimiz büyüyomuş yerim ben onu yaa🙂

canım ben de özledm seni, eşine de acil şifalar diliyorum. kıyamam yaa adet dönemnde zor geçiyomuş ayaklarını falan sıcak tut üşütme. bebeğin gelsn yakında da kesilsin ağrılar inş.

aman da aman Allah analı babalı büyütsün, sana da biran önce versn inş

var ya oku oku bitmiyor ben girdigimde hep son 5 sayfaya göz atiyorum 🙂 yetiyo yetmiyo ama napalim artik dimi 🙂
ayy evet yaa ben liste için okumak zorundayım ama uzun sürüyor🙂

yaseminim öperim tatlımı şimdi okulda gelnce söz🙂 dileklerin için tşk ederim güzelim🙂 allah sana da en kısa zamnda bebiş versn

canım dikkat et kendine tuzlu kraker falan ya dinlen, 3 aydan sonra azalır bulantılar

fıstık iyiyim sen nasılsın, hamişim mi desem acaba🙂)) yap test de sevndr bizi.

tatlımm iyiyiz sen nasılsın? bebekli günler...

anam hamişim hoşgelsiniz tuna ablam esin ablam anam lalzer ablam tatu dilek dileyin esin ablamla tuna ablamın arasında kalmışsınızzzz herkez hoşgeldiiii
hoşbulduk canım ama anca okudum az sonra çıkmalıyım anneme gidicem. kızz yerim ben senin duygularını maşallah ne de güzel anlatıyon bebek özlemini kendin de pek güzelmşsin🙂

gülparem test için erken bence biraz daha bekle canım hayırlısı olsun

yesi ve defnem ve adet bekleyenler inş bebekleriniz düşmüştür göbişlerinize🙂)