Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hadi defne peki ben hangi ay hamişim söle bakem

geçmiş olsun ablam demi abla oynucazki bebeişlerimiz güzel bünyeye gelsinlerrr aynen böle pozitif olacazzz

hangi aymı?sen hamilesin orji bilmiyomusun söylemedimmi ben sana🙂 ay hamile kalamadığımız yetmiyo bide onunla dalga geçiyoruz🙂amaaan neyse geçelim dalagamızı hep hayat geçicek değilya🙂

ya kızlar adetim normalden az oluyor... lekelen me gibi degil de. ne bilmiyorum artık paronayak olmam yakındır😕
canım defnenin dedigin katılıyorum takılma ona buna şuna daha dogrusu takma akışına bırak evet vucut kendini yeniliyor tamm mı hormonlar alıştırıyor kendini ama relax ol bebek gelecekk bak görr

ewt aynen öle canım vucut kendini hazırlıyor yakındır hamişligimiz kızlarr

vay vay vay güzel söz sevdim ben buu paylaşımın için tşkler
hangi aymı?sen hamilesin orji bilmiyomusun söylemedimmi ben sana🙂 ay hamile kalamadığımız yetmiyo bide onunla dalga geçiyoruz🙂amaaan neyse geçelim dalagamızı hep hayat geçicek değilya🙂
anam ben yemek yapmaya gittim temizlik yaptım ne yoklamamaı alıyonuz yahu
nezaman yoksam yoklama alıyonuz ha
ben burdayımm işim bitti geldim

ee orji belirtiler ne alemde varmı bigelişme.benim hiçbişeyim yoktu bugüne kadar bugün temizlik yaptımya ondan olsa gerek ağrım var birazcıkın🙁

yok canım sadece kasıgıma biri bastırıyor oturunca okadar yok kız regl den cıkalı 10 gün oldu olmaz bile erken belirti için belirti olsada takılmıcam ona buna şuan boştur yaaa ben içine nezaman doguyor diorum inşallah sen mayısta anniş olacan canımm hani insanın içine dogar hep bir yerlerde 6 his yatar ya onu diyom onu