Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

[video=youtube;pto96RqxZw4]

Merhaba defnecim hoş buldum canım.Benim güzel hamişlerim hamiş adayları güzellerim nasılsınız?Bakın size eğlenmeniz için müzik ekledim 🙂kederleri bırakın eğlenmenize bakın nasılsa bir gün olacak kıymetlilerimiz🙂Ben regl sancısı çekiyorum yarın günüm benim bu sefer davul zurnayla karşılıycam hayatın inadına

orji yok madem yoklamayı ben alıyım🙂kozaa,bernaaa,yaseminn,çitoss,defnedefnedefne! bukadarcıkmıyız yaa diğerleri nerde.olmuyo ama böyle🙂birlikten kuvvet doğar arkadaşlar bölünmeyelim lütfenn aaa🙂🙂

Süpersin Citosum, bir kez de ağlamadan davul zurna ile kaşılayan biri olsun yaw🙂)) Oh atıyorum ben de göbecikleri, sağdan soldan😀

[video=youtube;pto96RqxZw4]

Merhaba defnecim hoş buldum canım.Benim güzel hamişlerim hamiş adayları güzellerim nasılsınız?Bakın size eğlenmeniz için müzik ekledim 🙂kederleri bırakın eğlenmenize bakın nasılsa bir gün olacak kıymetlilerimiz🙂Ben regl sancısı çekiyorum yarın günüm benim bu sefer davul zurnayla karşılıycam hayatın inadına

Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için😀
Yürüyelim arkadaşlar lalalal laaaaaa😀
Defne gaza geldim, tutamıyorum kendimi😀)))))))

orji yok madem yoklamayı ben alıyım🙂kozaa,bernaaa,yaseminn,çitoss,defnedefnedefne! bukadarcıkmıyız yaa diğerleri nerde.olmuyo ama böyle🙂birlikten kuvvet doğar arkadaşlar bölünmeyelim lütfenn aaa🙂🙂

Merhaba defnecim hoş buldum canım.Benim güzel hamişlerim hamiş adayları güzellerim nasılsınız?Bakın size eğlenmeniz için müzik ekledim 🙂kederleri bırakın eğlenmenize bakın nasılsa bir gün olacak kıymetlilerimiz🙂Ben regl sancısı çekiyorum yarın günüm benim bu sefer davul zurnayla karşılıycam hayatın inadına[/QUOTE]

ohhh ohhhh yandan🙂kalktım oynadım valla nede iyi geldi çitosum sağolasın🙂süpersin canım evet bencede hayatın inadına güçlü olalım,çalkalayalım🙂çektiğin ne sancısı bilemeyiz canım önyargılı olmaa

Farkında olmayabilirsin ama;

1. Bu dünyada uğrunda ölebileceğin en az iki kişi vardır.
2. En azından 15 kişi öyle ya da böyle seni seviyordur.
3. Herhangi birinin senden nefret edebilmesinin tek sebebi, aslında sadece senin gibi olmak istemesidir.
4. Senden gelecek bir gülümseme bazılarına mutluluk getirebilir, o senden hoşlanmasa bile.
5. Her gece, BİRİSİ uykuya dalmadan önce seni düşünüyor.
6. Birisi için dünyalara bedelsin.
7. Çok özel ve teksin.
8. Varlığını bile bilmediğin biri seni seviyor.
9. Hayatındaki en büyük hatayı yaptığın zamanda bile, ondan hayırlı birşey çıkar.
10. Ne zaman dünya sana sırtını dönmüş gibi hissedersen, dön ve bir daha bak.
11. Her zaman aldığın iltifatları hatırla. Kaba sözlerin hepsini unut..

Ve hep hatırla.... Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste...

İyi ediyorsunuz oynayın ağlayınca bebekmi geliyor aksine harap olmuş moral ardından hastalık sonra da ümitsizlik...Pozitif olucaz biz pozitif olalımki pozitif gebelik sonucu alalım dimi ama :kiss:benimde eşim hasta kızlar birazdan çıkarım az sizi dopingliyim dedim🙂

Geri