Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tatucum hayırlı olsun allah tamamına erdirsin dediğin gibi zaman geçmek bilmiyor ama hayırlısıyla bebişini güzelce göreceksin o minnacık kalbinin atışınıda duyacaksın inşallah cnmmm

çok tşk ederim inş.görmeyi nasip eder o miniciğimi rabbim herkese yaşatsın bunu yaa tabi daha bişey hissetmiyorum ama yinede maneviyat heralde dakika başı elim karnımda

çok tşk ederim inş.görmeyi nasip eder o miniciğimi rabbim herkese yaşatsın bunu yaa tabi daha bişey hissetmiyorum ama yinede maneviyat heralde dakika başı elim karnımda
aminn canımsagol güzel dileklerin için iyi varsınız....
canımonu sarı gelin denemiş sana gördüğünde cevap verir.ay şuduy buydu dicene canım yap bi kan testi .şüphen kalkmış olur hemderslerine verirsin kendini... tabiii sonuç seni inşallah sevindirir

inş sorun çıkmaz defnecim.zaman gecmek bılmıyor.dua edın ne olur......
etmezmiyiz güzelim ediyoruz zaten sen meraketme🙂hersaniyede sorun çıkarmı çıkmazmı diyede düşünme ayrıca metanetli ol biraz bakiyim sorun çağırma etrafına.ben hep pozitif olun demiyomuyum size ııı kızarım bakk🙂
DEFNECİK İYİYİM.TEK SANA ÜZÜLDÜM.YORMA KENDİNİ TATLIMSEN KOCANA LAZIMSIN:hhh
üzülme tatlım neyapalım olması gereken şeyler çalışmayı tercih ediyorsam hertürlü zorluğunla iyikötü başetmek zorundayım,düşündüğün için çok sağol canım🙂evet kocama lazımım ama o bunun farkında değil galiba bana birkaç gündür hiç yardımcı olmuyoo🙁

ya kızlar adetim normalden az oluyor... lekelen me gibi degil de. ne bilmiyorum artık paronayak olmam yakındır😕

canım benimde geçen ay ilkdefa okadar azgeldiki.dediğin gibi kesinlikle lekelenme değildi benimkide normal kıvamda ama 1 hafta süren regl 3 günde bitti.ya ben inanıyorumki korunmayı bıraktığımız ve fazlasıyla rahim ve yumurtalıklarımızı zorladığımız için tuna ablanın dediği gibi vücut kendini bişeylere alıştırıyo bence🙂bizimde öyle yani tatlım.uzun lafın kısası ben düzensizliği geçen ay yaşamıştım oyüzden mayısta hamileyim sende buay yaşadığın için hazirana kaldııınnnnnn🙂🙂