haklısın cnm yani yicek gibi bakıo insanlar o nedenle eşim olmadan bi yere gidemiyorum asker kızı olarak alışkınım farklı şehirler görmeye ama en farklı şehir burası geldi bana...
olabilir tatlım.insana dogup biyüdüğü yer gibi güzeli yoktur. onlarda yaşadıkları yerden memnunlardır zaten.bizim insanımız nerde yabancı yani başka şehirden biri gelse başka bi gözle bakarlar. ayol bizler uzatdan inmedikki bizde insanız degil mii şaşkın şaşkın bi kusur aryan bakışlar vardur hep. kem gözlere dikkat et tatlım nazar boncugu taşı yanında
ayşegüüll:bebişimde öpüyo seni teyzesi teyzem üzülmesin bana arkadaş vercek diyo ayşegül ablam böle dedi cok mutlu oldum oda temmuzda hamiş kalacan dior tummuz benim dogum günüm belki rabbim oo ay bana bebek hediye edecek dogumgünü hediyesi 🙂
haklısın cnm yani yicek gibi bakıo insanlar o nedenle eşim olmadan bi yere gidemiyorum asker kızı olarak alışkınım farklı şehirler görmeye ama en farklı şehir burası geldi bana...
yawrum benim adetime 2 hafta kala başlamıştı inanki kasık batmaları senin tahminen adetinin 9.günü dimi biraz erken henüz yumurtlaman olmamaıştır ama yuömurtalarının olgunlaşma ağrısı olabilir o
ayşegüüll:bebişimde öpüyo seni teyzesi teyzem üzülmesin bana arkadaş vercek diyo ayşegül ablam böle dedi cok mutlu oldum oda temmuzda hamiş kalacan dior tummuz benim dogum günüm belki rabbim oo ay bana bebek hediye edecek dogumgünü hediyesi 🙂