Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

bitanem niye kendini bu kadar üzüyorsun anlamıyorum her şeyin bir vakti saati vardır rabbim büyük ol derse olur inançlı insanlarız sen denemene bak... bak benim düşükten sonra 1 yıl geçti her ay her ay deniycem daha dün bu ay olmazsa önümüzdeki ay diye eşimle konuşuyorduk olmamasında da vardır bir hayır listede kalacaksın bu zor günleri hep birlikte aşacağız üzülme ne olur kocaman öpüyorum seni tatlım benim

canımcım doktor deyince ben de tedirgin olurum ama sağlık bu yapacak bişey yok rabbim her şeyin hayırlısını versin zamana bırakıp düşünmediğin stres yapmadığın zaman hamiş kalıyorsun stres çok ama çok etkiliyor tatlım

canımcım çok tatlısın güldürdün beni inşallah inşallah bigün hamişliğimizi bi gün bebişlerimizide konuşacağız tatlım inşallah

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:
1.salkım...........................12 şubat???

2.geweze..........................14-15 şubat???
3.tuvanna........................15 şubat???
4.pnr79.............................19-20 şubat
5.mawişimbebekistiyor.....20şubat
6.çölmeleği......................21şubat
7.elif_ecrin.......................22 şubat
8.AuSSie-AnGel...............23 şubat
9.mavikedi.......................24 şubat

10.tunaa...........................24-25 şubat
11.elçin&su......................26 şubat
12.beklenenbebiş...........29 şubat
13.best_dream................6-7 mart
14.bembeyaz.................. ?? süpriz tarih (düzensiz..)
15.haziran 13...................6-7 mart
16.pirenses......................12 mart
17.aymelek........................?????

Melekler ben sizleri tanımıyorum bir bir ama lütfen umudumuzu lkaybetmeyelim bu ay benim ilk ayım olmasına ragmen tabi 1,5yıl sonra 😉)) ben bile suan sanki hamile kalmısım modundayım ama yuz de yuz eminim hamilelik yok cunku onemligunlerde eşim yanımda yoktu .. ama olsn yinede umut.. ben 4 yıllık evliyim rabbim istedikten sonra vereceğine inanıyorum yeterki bi zumutlu olalım pozitif düşünelim ve streess yapmayalım biliyoruzki stresss baş düşmanımız...

sağol güzelim tşkler duaların için de, ay inş yaa inş hepimiz kalırız hamiş..

canım benim bence senden güzel haberler gelecek öpüyorum🙂

canım yaa kıyamam nolur yitirme umudunu Allah hayırlı zamnda versn bebişini, nice hamileler var o kadar bekliyorlar sonra doğumda bir aksilik oluyor Allah korusun, lütfen bozma moralini tıp çok ilerledi inş tez zamanda gelir bebeğin...

ilahi canım yaa zaten bu gidişle inş hamiş kalırsak doğum anında da yazıcaz birbirimize, ben de bakmadan duramaz oldum, herkesi çok öpüyorum...

oyyyyyyy az kalmışşşşş salkım geweze sizden ses çıkmıyor ne alemdesiniz canlar ?

KIZLAR BEN BÜYÜK İHTİMAL HAMİLEYİM 🙂)))Evde test yaptım bugun 2 çizgi pembemsi çıktı snr tekrar yaptım onda belirlendi inanamadım eczaneye koştum ordakilerde hamile oldugumu söylediler inş.öyledir .Yarın kan tahlili yaptırcam kesin sonucu yazarım ne olur dua edin bana .