Evet canım kullandım, geçen perşembe bitti, bebeğin rahim içinde tutunması için gerekli hormon olan progesteron hormonunu içeren bir ilaç canım, üstüne görme daha öncede olmuştum o yüzden temkinliyim, yarınki duruma bakıcam, belki bir idrar testi denerim, kısmet canım 🙂
içimden gelen dua buu amin cümlemize artık bilmiyom belirtiye takılmak istemiyom diom bukadarda erken belirti olmaz yani işte pikolojik yaşıyom inanın sanki sol kasıgım agrıyor böle bastırıyor sanki biri ama işte piskolojik yaşıyoz takmamakta elde degil takmamaya gayret gösteriyomm 🙁
Bebek olursa tutunsun diye veriyorlar ya canım, o yüzden, düşük yaparken bende iğnesini olmuştum...
Kızlar benim mesaim bitiyor toparlanayım iyi akşamlar hepinizi çok öpüyorum bybyyy
Bebek olursa tutunsun diye veriyorlar ya canım, o yüzden, düşük yaparken bende iğnesini olmuştum...
Kızlar benim mesaim bitiyor toparlanayım iyi akşamlar hepinizi çok öpüyorum bybyyy
inşallah canım rabbim benden önce sana versin arkadaşım sana senin bir sevinmen beni mutlu eder bebek kadar eger yalan atıyorsam allah canımı alsın ben herkez benden hamiş kalmasını isterim onların mutlulukları bana enbüyük hediye inşallah canım bende zaten sizlerin hisleri sizlerin tesellisiyle kendimi oyalıyom ama artık burdaki bazı şeyler sabrı ögretti bana inşallah rabbim bana sana ve senin gibi ve benim gibi bekleyenlere 2 ay içinde versin canım arkadaşım ama ne olur sakın üzme kendini
amin bitanem amin hayat gelip gecici strese deyemez evet belki bebek için deyer unutmayın bebekler stressiz bir bünyeye tutunur yuqsa hop ucakları gec havalimanına indirirler ve iniş yaparlarrrr