Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

günaydın meleklerim.hamişlerim ve göbişlerindeki yavrularınada günaydınnnnnn
yerim ben o tunamıza.ablacgım ya böyle tatlı bi çoçuk nasıl yapılır işin sırrını verde bizde biran evvel hamiş kalalım. yerim ben tatlı yanaklarını. ne şeker bi oğlun var abla.allah saglık ve huzur versin ailenize...şey benide görmüş mü merak ettim 🙂:hhh
nasılsınızzzzzz kuzucuklarınnnn anne adaylariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyi olmaya çalışıyoruz melegim.....ya sen....
ablaciğım çok sevindim senin adına.rabbimsağ salim kavuştursun melegine.ay sen gibi sarışın nur yüzlü bi kızın olsun inşallh ablacıgım.çok yakışır mavişimee kız anneside olmak...🙂 🙂 🙂🙂
ayyyyyy ayyyyyyyyyyyyy sevdem benim. çok sagol canım.allahım söyetiyor sana bu güzellikleri. inşallah canım bu hamişim diye bagırmak basip eder allhım...nur yüzlü meleğimmmm🙂
26 26 26

slm kızlar yıne ben kızlar kacak olarak gelıyorum esımın dişi cok fena agrıyor gecenden berı yatmadık okuya okuya dıllerım pişti bıraz ama yawrum cok kotu yaa sabah dıscıye gıttık hemen cumaya kadar bekleyecek cok zor.

kızlar hepıcıgını okuyamayacagım valla net benım degıl kacak kullaıyorrum bosa harcamıyım yazıktır....ne edım yaaa kendı netım duzelınce okurum bu arada tunammmm cok ıyım cnm benım cok sukur calısmalar bıttı beklemdeyız ama sanmıyorum bu ay olsun cunku kıstım azdı galıba agrım felaket doktora gıdecem lalem cıtosum esınım orjım defnem yesı sevde yazamadıklarım tsk ederım herkese
bu arada beklenen bebısten haberı olan varmı gorunmuyor kac zamandır

canım üzülme benimde böle bir derdim var.benimde babam yok.banada ilk başlarda böyle tavırlar yapıldı.Bende ilk başta çok hayal kırıklığına uğradım.Sonra bende mesafeli davrandım.Eşimde haklı olduğumu görünce oda hep benim yanımda oldu.şimdi babası arar beni kızım kızım diye.Sende mesafeni koy canım.Kendini üzme kimse kimsenin annesi babası olamaz.