günaydın meleklerim.hamişlerim ve göbişlerindeki yavrularınada günaydınnnnnn
26 26 26
yerim ben o tunamıza.ablacgım ya böyle tatlı bi çoçuk nasıl yapılır işin sırrını verde bizde biran evvel hamiş kalalım. yerim ben tatlı yanaklarını. ne şeker bi oğlun var abla.allah saglık ve huzur versin ailenize...şey benide görmüş mü merak ettim 🙂:hhhyesim amiiiinnn inş görürüm bebeğimi🙂 çok haklısın canım hayırlısıysa gelsinler inş, hepsi teker teker annesine kavuşsun bebeklerin🙂
kızlar ben çıkıyorum hepinizi kocaman öptümmmm. tunaya sordım sizi diyo ki olcak bebekleri🙂 e karınları şiş olduğu için bebekleri olcağını anlamıştım diyooo🙂) sizin birkaç ay sonraki halinizi gördü çocuk🙂) ee çocuktan al haberi. sonra dersiniz doğruysa🙂) ee kendi kardeşini de hissetmişti yavrum benim🙂)
iyi olmaya çalışıyoruz melegim.....ya sen....nasılsınızzzzzz kuzucuklarınnnn anne adaylariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ablaciğım çok sevindim senin adına.rabbimsağ salim kavuştursun melegine.ay sen gibi sarışın nur yüzlü bi kızın olsun inşallh ablacıgım.çok yakışır mavişimee kız anneside olmak...🙂 🙂 🙂🙂Merhaba meleklerimm 🙂 hayırlı ve bol bebişli haftalar diliyorum 🙂nasılsınız ?henüz yazdıklarınızı okumadım birazdan başlayacağım okumaya önce bir hal hatır sorayım dedim 🙂 çoooookkkk mutluyum dün bebişimi gördüm 🙂 doktorum bugün göremeyebiliriz dedi ama o kendini gösterdi doktorda şaşırdı 🙂valla insan kaçkere anne olursa olsun her seferinde aynı şakilde heyecanlanıyor ve mutlu oluyor allahım tüm isteyenlere nasip etsin ..... 9 mayıstada kalp atışını duycakmışız iple çekiyorum o günü 🙂şimdi yazılarınızı okumak için biraz geriye dönücam gelince görüşürüz öptm 🙂
ayyyyyy ayyyyyyyyyyyyy sevdem benim. çok sagol canım.allahım söyetiyor sana bu güzellikleri. inşallah canım bu hamişim diye bagırmak basip eder allhım...nur yüzlü meleğimmmm🙂güünaydın kızlar gününüz apaydın olsun allah hayırlı haberler verdirsin hepinize inşallah lalezarı merak ettim adet görmüşmü acaba.defneden de bu ay ümitliyim.içimde hamile olucaklar geçiyodu bakın hislerimi yazayım.yasemin melodi,orji,geveze,çitos,minik kara böcek bunlar sanki haziranda güzel haber vericekler gibi doğdu içime ama tabiki, bunlar his inşallah hayırlısıyla doğru hislerdir.hepinze hayırlı günler diliyorum ben evimin işine dönüyorum.
26 26 26