Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Merhaba meleklerimm 🙂 hayırlı ve bol bebişli haftalar diliyorum 🙂nasılsınız ?henüz yazdıklarınızı okumadım birazdan başlayacağım okumaya önce bir hal hatır sorayım dedim 🙂 çoooookkkk mutluyum dün bebişimi gördüm 🙂 doktorum bugün göremeyebiliriz dedi ama o kendini gösterdi doktorda şaşırdı 🙂valla insan kaçkere anne olursa olsun her seferinde aynı şakilde heyecanlanıyor ve mutlu oluyor allahım tüm isteyenlere nasip etsin ..... 9 mayıstada kalp atışını duycakmışız iple çekiyorum o günü 🙂şimdi yazılarınızı okumak için biraz geriye dönücam gelince görüşürüz öptm 🙂

güünaydın kızlar gününüz apaydın olsun allah hayırlı haberler verdirsin hepinize inşallah lalezarı merak ettim adet görmüşmü acaba.defneden de bu ay ümitliyim.içimde hamile olucaklar geçiyodu bakın hislerimi yazayım.yasemin melodi,orji,geveze,çitos,minik kara böcek bunlar sanki haziranda güzel haber vericekler gibi doğdu içime ama tabiki, bunlar his inşallah hayırlısıyla doğru hislerdir.hepinze hayırlı günler diliyorum ben evimin işine dönüyorum.

guzum hos geldin 🙂
hayirlisi olsun 🙂

kolay gelsin fazla yorulma ha
bende ise girisim bari ....