Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tuna bende iyiyim teşekkürler perşembe bebiş kalp atış seslerimi yoksaaa🙂))yasemincimmm walla benimki bugün nöbetçi o yüzden evde tek başına takılıyom forumda gözlerim de bazen gerilmeler oluyooo🙂)orjiiiii seninkide yok saırım bugün..benim gibi forumlarda takılıyosunnn🙂))

Allah senden de razı olsun canım, hamiş hamiş bizim için pc başında pinekliyorsun vallaha hakkını helalet emi kuzum 🙂
Ben bişi diyemiyorum henüz kendi halime, bakalım yarın durum belli olur, hatta sabaha bile kalmaz belkide, kısmet canımıniçi yaa elbette isterim ama değilsede elimizden birşey gelmez..

yok kız benimqi geldi gittti para bıraktı ama gelecek oo gelip gelip gider arada böle cıkıyom demeden cıkarsam bilinki kocam gelmiş ondan habersiz giriyom bilmiyorrr ondan canımm nasılsın ayy rüyanda sen beni görmüştün degilmi yaaaa yaa kafam senin rüyana takıldı oh ya inşallah işarettir yaaaa 🙂

Yaa yine çok aşırı uyku bastı ben en iyisi yatayım, gecede mide bulantısından uyuyamamıştım, canlarım hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..
Tunacım TUNA'mı da sen öp benim yerime uyanıksa sor bakalım Lalezar ablanın bebişi olacak mı de ne diyecek 🙂

tamm ablam benim aaa evet abla sorsana cigdeminde bebegi olacakmı die sor sor sor ne olur sorrr ablam kendine dikaat et lalazar ablam inallah bu tetikleyen bebeiktirrr ayy inşallah rabbim