ay ben seni yicem şimdi🙂evt ya nedense hissettiğim bişey yok aslında sadece içim bi tuhaf kıpırkıpırım🙂valla bir çifte hayır demem bayılırım🙂allahım banada burda bekleyen herkesede versin,canı gönülden sevineceğinizden şüphem yok.inşallah buhaberi verir senide,kendimide,herkesideeee mutluederim fıstığım benim🙂
ala ala bak görüyomusun için kıpır kıpırmış acaba meleğin geldine kanatlarınımı çırpıyo içinde defenem yaaa😀 vallahi ben çok inanıyoum biliyomusun senin bu ay hamiş olacağına bak sonra olmaz beni ümitlendirdin deme ama ben gerçekten hisseediyorumm bişeyler sana karşıı bu ay mutlu haber varr sende😀 ben bi bakışta anlrımm anacım😀
sevdecim resimi göremedim ben bi problem oldu herlde koyarken ayrıca minik aşkoşuna çirkin deme alınıyorum vallahi şakasıda hoşuma gitmedii her melek allah katında güzel oda öle biliyorum şaka yaptın annesi ama ne biliyim yaa 🙁 üsüldüm yerim ben onu teyzoşu bakar ona vallahii severde onuuu😀
hadi hayırlısı lelem benimm😀 buarada defnemde gitti yahuu yalnız kaldık iimii? 🙁 hamiş hamişş sıkılmasak bari buralarda bende mi kaçsam ne kociş gelir birazdann
çıkayım en iisiii hade kıslar sizede hoşçakalınn çok öpüyoruzz sizi bizz😀 kendinize ii bakın lale ii haberlerini bekliyorumm sağlıcakla kalın aeoo öptkkk
esincim sen hissediyorsan doğru olma ihtimali var yani inş öyledir gelir defnenin meleği sonrada bizimkiler bu ay göğüslerim berbat regl olucam gibi sanki