orjiiiii hayır olsun seni rüyamda gördüm..tabi seni normalde görmedim ama rüyam şöyle...senin bu forumda yazını kırmızı görüyorummmmm🙂)sonra bende senin adına çok seviniyorumm yatağıma yatıyorumm rahmimi tutuyorum rahimde 2 tane şişlik hissediyorumm sonra bende rahim filmi çektiriyorumm rahimimde 2 tane minik kesecik görüyorummmm..Allahımmmm nasıl mutlu oldum bilemezsim Yaradanım inşallahhhhhhhhhhhh bizede nasip eder bu duyguyuuu ve tabiyki isteyen herkesedeee..
burcemim sana gelince canım arkadaşım sakın kendini kimse için üzme yıpratma senin kocan sana iiyimi iyi gerisi boşver evet anlıyom zaten senin baabanı anenen yerini asla kimse tutmaz sen kocanla aranı ii yap sakın bozma onlarda sizi böle mıtlu gördükçe cıldırsınlar canım arkadaşım inan senin adına üzüldüm ama bak benim eşim bana ii degil kaynanam bana melek gibi ama ben nerdeyim eşimin yanındayım dışarı 1 adım bile atmıyom evde yanlızım komşum dior sen varsın ama hayalet gibisin kimse seni görmüyor sesini duymuyorrr ve istanbulda akrabamızda yok sabah akşam içerdeyim kocan sana ii olsun boşver sana deger vermeyene sende deger verme ama bunlar büyügümü sana verilmeyen degerin karşılıgını sen onlara deger vererek verki kendilerinden utanıp biz ne yapıyoz o bize nasıl davranıyor desin anladın mı canım sakın üzülme bebende tez vakit gelecek inann gülümm öptüm seni
orjiiiii hayır olsun seni rüyamda gördüm..tabi seni normalde görmedim ama rüyam şöyle...senin bu forumda yazını kırmızı görüyorummmmm🙂)sonra bende senin adına çok seviniyorumm yatağıma yatıyorumm rahmimi tutuyorum rahimde 2 tane şişlik hissediyorumm sonra bende rahim filmi çektiriyorumm rahimimde 2 tane minik kesecik görüyorummmm..Allahımmmm nasıl mutlu oldum bilemezsim Yaradanım inşallahhhhhhhhhhhh bizede nasip eder bu duyguyuuu ve tabiyki isteyen herkesedeee..
ay canım allahım hayra yorsun canım inşallah demekki sen yakında sevinecenn bitanem inana cok duygulandımm rabbim inşallah verecek canım arkadaşım bana vermesede sizlere nasip eylesin inşallah allahım rüyanı tez zamanda gercekleştirr inşallah canım arkadaşım inşallahhh aminnn ay cok güzel bir rüyayamış belki yakında seni kızarmış görecez
inşallah yaaaa
amin mevlam isteyen her anneye nasip eylesin mahrum kılmasın
ay canım allahım hayra yorsun canım inşallah demekki sen yakında sevinecenn bitanem inana cok duygulandımm rabbim inşallah verecek canım arkadaşım bana vermesede sizlere nasip eylesin inşallah allahım rüyanı tez zamanda gercekleştirr inşallah canım arkadaşım inşallahhh aminnn ay cok güzel bir rüyayamış belki yakında seni kızarmış görecez
inşallah yaaaa
amin mevlam isteyen her anneye nasip eylesin mahrum kılmasın
aman manşallah sayfayı doldurmuşsunuz bende yeni uykudan uyandım anam oku oku bitmiyor manşallah hep böle olalım hep sayfalar bize dayanamasın yaaaa hepinizi cok özledim ben hiç takmıyom o belirti bu belirti hatta hiç düşünmüyom evet bebek sürekli dilimde ama sizlerden aldıgım tecrübeler karşılıgı düşünmüyomm rabbimin elinde olan bişi ben istesemde olmaz istemesemde rabbim kısmet nasip nezaman görürse öleeee
ayyanca bitrdim bende lalezar ablam inş yerleşme kanamasıdır hakkında hayrlısı olsun valla benm göğüslerim felaket üzerine bile yatamıyorm bu ay inş hayrlısı olur hhakkımda bebeğim burdadır hayrlısı allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun