Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:
1.salkım...........................12 şubat???

2.geweze..........................14-15 şubat
3.tuvanna........................15 şubat
4.aymelek........................19şubat
5.pnr79.............................19-20 şubat
6.mawişimbebekistiyor.....20şubat
7.çölmeleği......................21şubat
8.elif_ecrin.......................22 şubat
9.AuSSie-AnGel...............23 şubat
10.mavikedi.......................24 şubat

11.tunaa...........................24-25 şubat
12.elçin&su......................26 şubat
13.beklenenbebiş...........29 şubat
14.best_dream................6-7 mart
15.bembeyaz.................. ?? süpriz tarih (düzensiz..)
16.haziran 13...................6-7 mart
17.pirenses......................12 mart

Kızlar ya benim bu reglim iyice düzensizleşti.5 şubatta geldi kırmızlar 10 şubatta bitti.11 boş geçtim sonra 12 şubatta tekrar başladı.Pembe renkliydi.2 gün aralıklarla sürdü ve bitti.artık kendimden korkuyorum.ne oluyor ya bana 😀 ne bileyim bazısıda bu düzensizlik hamile kalmadan önce olur diyorlar.Hayırlısı bakalım.

Ayrıca kırmızı gören tüm melekler sakın üzülmeyin.Herşeyin hayırlısı.Gününü bekleyen arkadaşlar içinde müjdeli haberler gelsin inş.
Öptüm hepinizi

liste yine birer birer dökülüyor yaprak dökümü misali sıra ne çabuk bize geliyor ? bir tane çıksa listeden bebişi olan gerisi gelecek .. Yarın 14 şubat ama bi taraftan da Kandil ... Kandilde hepimiz için bol bol dua edelim.. !!

canımcım nasılsın?gerçekten çok düzensiz olmuş adetin hiç böyle olmuş mudun daha önce? bi doktora gitsen tatlım en azından neden böyle olduğunu anlatır kafan rahat eder kocaman öptüm bende🙂

Günaydın hepinize arkadaşlarım,
uzunnn ve ağır bir gripten sonra aranızdayım. Feci şekilde hastaydım, antibiyotikler ilaçlar filan derken neyse ki bugun kendımı toparlayabildim biraz.
Yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Hayırlı haberler duyarız en kısa zamanda umarım.
sevgiler herkese

kuzum benim üzülme ne olur..bak bugün bol bol dua edelim inşallah gelir bizimde meleklerimiz...

canım benim sen bi doktora danış istersen..kız belkide bebiş vardır..o yapıyodur bu yaramazlığı🙂

canım yaaa seni çok iyi anlıyorum..çünkü o çok feci gribi bende geçirdim ve hala üzerimde kalıntıları var..atlatamadım..

çok dikkat et kendine salgın var.tam kurtuldum diyosun yine bi kırgınlık başlıyor..sıcak tut kendini melişim çok geçmiş olsun...

bu arada arkadaşlar; tüm meleklerimin mevlid kandili mübarek olsun..

bugünün hürmetine bütün yaptığınız dualar kabul olsun.Rabbim hepimize merhametiyle muamele eylesin....günahlarımızı affeylesin..

ve arkadaşlar bugün listedeki tüm kardeşlerimize dua edelim.Rabbim bize tüm isteyenlere;
annesine babasına hayırlı
vatana millete faydalı,
sağlıklı,
güzel huylu,
güzel yüzlü evlatlar nasip etsin...AMİNNNN...

aymelekcim çok sağol canım. Antibiyotik alıyorum canım epey toparlandım 2 gun işe gidemedım persembe ve cuma haftasonunu da ekleyınce bıraz kendıme geldim çok şükür.
bu akşam hepimiz için bol boll dua edeceğim Allah hepimizin gonlundekını hayırlısıyla versin inşallahh

Melekler günaydın haftasonu geçmek bilmedi çocuklardan bana sıra gelmiyordu 2 günde nekedar yazmışsınız kırmızıyı gören melekler üzmeyin kendinizi allahtan hayırlısı bidahaki aya inşallah, grip meleklerim çok dikkat edin ben yeni düzeldim ama hala tıkanıyorum günler yaklaşıyor ben çok kasılıyorum belim ve kasıklarım çok sancıyor başka bişeyim yok ama sanki yine olmadı gibi 🙁 Bugün kandil hepimiz dua edelim ve hepinizin kandili mübarek olsun canlar.... Ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun melekler hepinizi öptm sizi...... 🙂

Son düzenleme: