yesimm allah razı olsun sendende allahımmm herkese yaşatsın insan ya kaybedince ya da zor sahip olunca kıymetini anlarmış yaa o hesapp gerçekten ben bu aralar çok duygusallaşmaya başladım ya sürekli ağlar oldum inanıınnn çocuklar tv izlerken cd den tom ve jerry izliyolar neden tom jerryi kovalıyo neden hep o yeniliyo diye bile ağlıyorum ya iiice duygusallaştım inanınki meleğimin bana kattığı yumuşak yüreklilik saolsun bi çocuğumu ağlarken görmiyim bende ağlayı veriyorum hemen 😀 bende çok seviyorum bu halimi eşim daha tertipli davranıyo bölelikle😀 fazlasıda kötü yaa😀 ne diyim yaa ALLAHIM VERİR ANCAK başka kimse veremez ondan başkasından isteyemeyizki RABBİİM HAMİLE OLANLARIN VE BENİM meleklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı hamiş olmayanlarada MLEKLERİNİ GÖBEKLERİNE göndermei nasip etsin inşş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
esin sarıgelin allah sizleri ve bebişlerinizi nazarlardan saklasın bizlere de bu duyguyu yaşatsın tattırsın inşallah.
hamişler esin sarıgelin hazan sizler de adet olcak gibi adet belirtisi falan hissetmişmiydiniz o zaman? sanki olcam gibi inşallah olmam ya.
bahar sen nasılsın canım ?
yesi sen de benim gibi 10 aydır deniyosun demek hadi hayırlısı canım ya hepimiz için inşallah.
mavikedim sağol güzel dileklerin için canım hep dualrımız sizinle canm. ewet sanki bi anda kan boşalcak gibi hislerim olmuştu benim adet belirtilerinin hpsi vardı ama daha yoğun faklı duygularda vardı yanı sıra bel ağrısı ve göğüs ağrısı daha önceden başlamıştı mesela birde gaz olması tabiii
AH BENİM GÜZEL HAMİŞİM YAŞADIGIN DUYGULARI BİZLERLR PATLAŞTIGIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ÇOK SAMİMİYİM. İNAN SENDEN ÇOK ETKİLENDİGİM AGLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTDUM NEDE GÜZEL YAZMIŞSIN ÖYLE BENİM MELEGİM.RABBİM BİZLERE DE BÖYLE DUYGULAR YAŞAMAK NASİP ETSİN ALLAHIM SEN BİLİRSİN EN GÜZELİNİ. ESİNİM ARBBİM BEBEGİNİ SAG SALİM ELİNE VEERSİN SAGLIKLI DOĞUMLAR YAŞA EMİ.BİTANEM.ANININ HEYECENIN TADINI YAŞA DUALARIMIZ HEP SENİNLE..
lalezarım hakkında hayırlısı olsun canımm inş en yakın zamanda meleğine sende kavuşursun tunacım iş başa düştü artık 😀 bunlarda güzel telaşlar allahım bizede yaşatsın 2. leri 3. leri😀 valla 4 bile olabilirrr hatta😀
haziranım inş dediğin gibi olur ama ben mayıstan daha çok umutluyumm böle böle liste biticek inşş. çatlağım düşünmüşsün beni baya bebetomsun ya saol canım allaha şüküür iiyizz ablasının gülüsü 😀, yaseminn senide unutmayayım seviyorum sizii😀
hazirancım çok teşekkür ederimm ii dileklerin için canım allahım sanada en yakın zanda yaşatsın inşş
sarı gelin gerçekten harika bir duyguymuşş ben duygularımı biraz yoğun yaşıyorum heraldee 😀 zor kavuşunca değeri daha farklı oluyo😀
vee defnem tamam artık her yazımda sende olursunn 😀 1 yasemin 2 sen😀
h evet canım gittim doktora geldim şimdi yukarda yazdım duygularımı canım 😀 inşş okuyosundurr hepinize çok teşekkür edrimm Allahh olmayanlarada versin
mavikedi son ana kadar adet olacağımı hissettim ve ağrım vardı bildiğin adet belirtisi vardı bende hamiş olacağımıda sanmıyordum zaten ama meleğim süpriz yaptı bana taki kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim ağrım ozaman geçti canım CANIM inşş sende hamişsindir inşş meleğin gelmiştir canımm....
defnecim çok teşekkür ederimm düşüncelerin için inan hepsi yüreğimden geçenler işte okadar güzel bir duyguki allahım oyüzden bebekle sınamasın kimseyi canımm ... gerçekten müthiş ve asla hiç bir duyguyla kıyaslanamaz canımm inş sende hamiş olursun 1 haftan var dime adetine inşş sende sevinirsin canımmm tek temennimmm....
inşş baharım inşş adet olmassınızda hamiş olursunuzz inşş sizlerde sevinirsiniz canımm
sarı gelinim sende yaşa bu duyguyu senle az çok aynı zmanlardayız seninde meleğin büyümüştür kesinn allah kucağımızada almayı nasip etsinn
yaseminim allahım sanada yaşatsın en yakın zmanda sende benim gibi hatta belkide daha yoğun yaşayacaksınn duygularını ve bizde seni okuyup senin duygularınla kavrulacaız inan çok güzel bir hiss allahım sanada ve tümm isteyenlerde yaşatsınn😀 ilk sen beni unuttun demiştin ya ondan sen 1. sonrada 2. defne unutmuyorum aslında hiçbirinizi hepiniz aklımdasınız ağlarken bile çok yoğun şekilde sizi hissettimmm
yesimm allah razı olsun sendende allahımmm herkese yaşatsın insan ya kaybedince ya da zor sahip olunca kıymetini anlarmış yaa o hesapp gerçekten ben bu aralar çok duygusallaşmaya başladım ya sürekli ağlar oldum inanıınnn çocuklar tv izlerken cd den tom ve jerry izliyolar neden tom jerryi kovalıyo neden hep o yeniliyo diye bile ağlıyorum ya iiice duygusallaştım inanınki meleğimin bana kattığı yumuşak yüreklilik saolsun bi çocuğumu ağlarken görmiyim bende ağlayı veriyorum hemen 😀 bende çok seviyorum bu halimi eşim daha tertipli davranıyo bölelikle😀 fazlasıda kötü yaa😀 ne diyim yaa ALLAHIM VERİR ANCAK başka kimse veremez ondan başkasından isteyemeyizki RABBİİM HAMİLE OLANLARIN VE BENİM meleklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı hamiş olmayanlarada MLEKLERİNİ GÖBEKLERİNE göndermei nasip etsin inşş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
burçem ve tuna hoşgeldiniz kızlar.
burçem yazdıklarını okudum kim ne yaparsa yapsın boşver. o tatlı canını kimsenin üzmesine izin verme canım. sana eşin ve gelecek bebişin lazım. moralini sakın bozma güzelim.
tunacım iyi yürekli hamişimiz ve bebişimiz nasılsınız bakalım? sıra bizlere geliyo şafak 5 . adet belirtileri var ama bakalım hayırlısı artık. inşallah peşinden geliriz canım.
mavikedi son ana kadar adet olacağımı hissettim ve ağrım vardı bildiğin adet belirtisi vardı bende hamiş olacağımıda sanmıyordum zaten ama meleğim süpriz yaptı bana taki kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim ağrım ozaman geçti canım CANIM inşş sende hamişsindir inşş meleğin gelmiştir canımm....
defnecim çok teşekkür ederimm düşüncelerin için inan hepsi yüreğimden geçenler işte okadar güzel bir duyguki allahım oyüzden bebekle sınamasın kimseyi canımm ... gerçekten müthiş ve asla hiç bir duyguyla kıyaslanamaz canımm inş sende hamiş olursun 1 haftan var dime adetine inşş sende sevinirsin canımmm tek temennimmm....
inşş baharım inşş adet olmassınızda hamiş olursunuzz inşş sizlerde sevinirsiniz canımm
sarı gelinim sende yaşa bu duyguyu senle az çok aynı zmanlardayız seninde meleğin büyümüştür kesinn allah kucağımızada almayı nasip etsinn
ayy esinim sorma ya doktor ultrason resmini verdi bol bol ona bakıyorum seviorum gören olsa delimi bu kız dicekler 🙂)) ama napim 4 haftalıkken sadece bi keseydi şimdiyse büyümüş tam sevilcek gibi yani 😀 sanırım ben yavaştan yavaştan tırıtıom 😀D allahım inaşşallh isteyen meleklerime tattırsın bu duyguyu okadar dua ediyorumki hatta ederkende duygulanıorum hep nolur meleklerim kavuşsun bebeişerine nolur nolur allahım.....
yaseminim allahım sanada yaşatsın en yakın zmanda sende benim gibi hatta belkide daha yoğun yaşayacaksınn duygularını ve bizde seni okuyup senin duygularınla kavrulacaız inan çok güzel bir hiss allahım sanada ve tümm isteyenlerde yaşatsınn😀 ilk sen beni unuttun demiştin ya ondan sen 1. sonrada 2. defne unutmuyorum aslında hiçbirinizi hepiniz aklımdasınız ağlarken bile çok yoğun şekilde sizi hissettimmm
amin canım amin iyiki varsın tatlım senin bebeginle parklara gittigin günlerde gelir inşallah... canım ben şaka yaptım öylesini.defneyi deneyeyim bakıygım dedim. aramızda 1. 2.liğin lafımı olur bizim gönüllerimiz bir zatennnn
ayy esinim sorma ya doktor ultrason resmini verdi bol bol ona bakıyorum seviorum gören olsa delimi bu kız dicekler 🙂)) ama napim 4 haftalıkken sadece bi keseydi şimdiyse büyümüş tam sevilcek gibi yani 😀 sanırım ben yavaştan yavaştan tırıtıom 😀D allahım inaşşallh isteyen meleklerime tattırsın bu duyguyu okadar dua ediyorumki hatta ederkende duygulanıorum hep nolur meleklerim kavuşsun bebeişerine nolur nolur allahım.....