Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

lalezarcım Rabbim hakkında en hayırlısını versin. Bahar bereketi ile geldi, bizde payımıza düşeni alacagız inşallah bu bereketten🙂 şöyleee güzel mi güzel minik bir melegın olur inşallah. İnşallah hiç gelmez canım rahat bıraksın seni bi 9 ay kadar adetin 🙂

doktorlar ne kadar fark ediyor yaaa ben geçen sene gittiğimde bir kere falan yumurtlama takibi için çağırdı tahmini şu gün dedi sadece koca ay 2 gün ilişki önerdi...bizde o ay başka yapmadıktı bebek varsa zarar görmesin diye🙂)

ay yok kıs keşke 1 saat içinde hamile kalınsa.hayatı hızlı yaşardık...
bazı insanlar insanın can damarını biliyorlarmış.damarına iğne sokuyorlar sanki.
Geçmiş olson tatlım ucuz atlatmışsın.allhım uzun ömür versin...
defnecim yumurtlama durumun nasıl doktor bana kistler yüzünden yumurtlama problemin var demişti yasemin
doktora yumurlamayla ilgili çıkmadım şimdilik.sanırım benim yumurtlamada bi problem var.allhım saglık versinde gerisi gelir insallah
slm meleklerim, benim 3 gecedir saat gece 4 gibi mide bulantılarım olmaya başladı, sonra uyuyamıyorum, sağdan sola dönerken bulantım artıyor.. :s
ay canım hadi seni de hamiş görelim artıkkk!11
defneninde dediği gibi herkes aynı belirtileri yaşaması zor tabiii de allahta ümit kesilmes.

lalezarım hakkında hayırlısı olsun canımm inş en yakın zamanda meleğine sende kavuşursun
tunacım iş başa düştü artık 😀 bunlarda güzel telaşlar allahım bizede yaşatsın 2. leri 3. leri😀 valla 4 bile olabilirrr hatta😀
haziranım inş dediğin gibi olur ama ben mayıstan daha çok umutluyumm böle böle liste biticek inşş.
çatlağım düşünmüşsün beni baya bebetomsun ya saol canım allaha şüküür iiyizz ablasının gülüsü 😀,
yaseminn senide unutmayayım seviyorum sizii😀

Canım inşallah, bu sıra çoooooooooook dua istiyorum hepinizden öyle hissediyorum ki dualarla gelecek meleğim bana, teyzeleri de onun manevi anneleri olacak, bu şekilde hepimiz nasipleneceğiz bu bereketten inşallah, Allahım kimsenin elini kolunu evini boş sırakmısın inşallahhhhhhh..
Benim vakit doldu yine hepinizi çok öpüyorum ve burda olan olmayan tüm arkadaşlarımdan benim için bir atetül kürsi rica ediyorum, Allah kabul etsin hoşçakaln 🙂

veeeeee BENİM BÜYÜK HABERİMMM😀
evet kıslar biz tam 8+1 olduk ve ben çokk mmutluyum allahım mutluluklarımızı daim etsin inşş inşş sizlerde bu mutlulukları en yakın zmanda yaşarsınız....
biz şimdi doktordan geliyoruzz MELEĞİMLE görüştüm bide ilk heyecanımız olduğu için doktorda anladı biraz uzun gösterdi ben bi baktım kocaman olmuşşş yaaa kolları var minnacıkk ayakları var hokkacıkk😀 yakında elelrinde parmaklarıda çıkmaya başlıcakmışş az kalmış bidahaki gittiğimde görürmüşüm okadar fena oldumkii gözlerim doldu bi anda çook fena oldum kalbim yerinden çıkıcaktı kıpkırmızı olmuştum sonraa doktor hazırmısınız kalp atışlarını duymaya dedii evt dedim bi açtıı kalp atışlarını ALLAHIMMM ne muhteşem bir duyguu ne vazgeçilmez hayatımda hiç yaadığım duygu ve okadarda en mutlu olduğum andı hiç birşeye değişilmez bir histi oan ve kendimi tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım inanın şimdi bile yazarken ağlıyorumm çokk fena oldum ama yaşamayan anlayamaz başka hiç birşey demiyorumm sizden başkasıda bilmiyo ancak sizinle paylaşabilirim bu duyguyu ve ağlarken okadar duygulandımki ALLAHIM sen tüm isteyenlere en yakın zamanda meleklerini ver diye ağlamış bağırmışım eşim söledii 😀 ne konuştuğumun farkında bile değilimm ama inanın çok içten dua ettim vee kıslar son olarak herşey çok yolunda folik aside devam kilo çok normal ilerliyo ve doktor şimdi göbeğin şişmeye başlıcak dedi yaaa ozman bille ağladım ALLAHIMMM NE BÜYÜK MUTLULUK BUU teyzoşlar vallahi aklımdaydınız çok harika bir his allahım sizlerede yaşatsın inşş inşş sizlerde aynı duyguyla kavrulursunuz Allahım tüm isteyenlere yaşatsınnnnnnnnn ÇOK İÇTEN DİYORUMM AAAMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

canım benım hep dua edıyorum hem senın için hemde dıger tum arkadaslar için hem de kendim için. Ben okudum senin için 1 ayetell kursi Allah dualarımızı kabul eylesin gönlümüze göre versin

haziran seninle de yakın zamanlardaymış adet tarihimiz. ben her an olucakmışım gibi adet belirtileri var. inşallah tarihi yaklaşan günü gelen kimse adet olmaz da hep beraber hamiş oluruz kızlar.
lalezar sen napıyosun ne zamandır denk gelemedik senle. durumlar nasıl bakalım?