Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sana yakıırı tatlım hem kariyer hemde çoçuk...
bebişin geldiğinde artık elinde bebeginle işe gidersin

şaka tabii tatlım.sende bu azim sabır pozitiflk oldugu sürece herşeyin üstünden gelirsin.ay yerim ben defnemi

benide listeye ekleeyebilirsiniz..teşekkürrr canımm

çok enteresan yaaa buay bende hiiiiç belirti yok.heray kendimi çok dinliyodum galiba kasıklarım 10 gün evvelden ağrımaya başlardı göğüslerim ağrırdı ooo daha neler neler.buay tık yok bak bugünü saymazsak 6 gün kaldı ama belirti falan yok bende🙂normalde insanlar belirti yaşar ve hamile olduğunu düşünür bende tamtersi belirtim yok hamilemiyim acabaaaaaa🙂

TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ HAYAT DEVAM EDİYO.RABBİM HERŞEYİN Bİ SABRINI VERİYOR ER YADA GEÇ.İNŞALLAH MELEGİM HAMİŞ KAYNAR ARTIK YAKINDA BİZİM TOPİK... AMİNNNNNN
yaseminnn ben evlendiğimizden beri deniyorum sayılır bi evliliğimizin 3 ayı korunum o kadar....
CANIM BEN 1.5 SENE kadar lorundum galiba.bünye anca hazırlanıyo galiba.
bende bu kadar zaman alacagını bilsem hiçç korunmazdım dogru toy olsa gerek daha yeni yeni öğreniyo insannnnn

canım benim ye sen beni ye🙂bütün bu güzellikler senin kalbinin,niyetinin güzellikleri🙂allahım inşallah senin bu tatlı dilinin güzel kalbinin karşılığını bebekle vericek tez zamanda🙂