Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ablacıgım ben en alta gitmişim yaa ya İNŞALLAH GELECEK AY EN ALTA DEGİLDE ÜSTTEKİ LİSTEYE ÇIKARIM NE OLUR ALLAHIM BENİM VE DİGER BEBEK BEKLEYENLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜR YARABBİMMMM AMİNNNN!!!!!!
canım benim o listede adet olanları alta atmaya hiç elim varmıyor yaa🙁 inş önümüzdeki ay hamiş listesnde olursun🙂 aminnn.

emin olun eğer gelmişse bebişim ilk siz öğreniceksiniz ama bu ay sanmıyorum olcağını pek...
tatlım süpriz yapabilir sana ben de adet olacağımı sanmıştım belirtiler çok benziyor, inş güzel haberler verirsn bize🙂

sarı gelinim güzelim paylaştığın video beni duygulandırdı yaa Allah tamamına erdrsn bize ve tüm isteyenlere de nasip etsin inş.

orjim ağlatma beni nolur Allahıma sizin için hep dua ediyorum inş gelir bebekleriniz yakında🙂

kıyamm ablam aglama ben böle ii ablacım allahım verecem biliom duanında benimle bizlerle olduguna inanaıyom sagul ablam

canım benim inşşşşş🙂

fıstık bugünlük benden bu kadar.. eşim bakıyodu bilg a 5 dk içeri gitmiş o ara hemen kaptım🙂) iyice size bağımlı oldum vallaaa🙂) şimdi bakma sırası onda artık. seni ve tüm melekleri öpüyorum inş yarın grşmek üzere.....

Kızlar merhaba

Yasemin geveze, sakın sakın üzülmeyin, bebeğimiz bir ömür bizle olcak 3-5 ay bekletsin bir şey olmaz. Sabretmemizin sonucuna değecek ya kızlar🙂
bişey degil melegim bende aynı durumdayım ama hepsi allahtan hayat devam ediyorrrrr 🙂

Sarıgelin ya gözlerim doldu neler eklemişsin sen böyle. Tüm hamişlerimiz bu anları yaşıyorlar, her an bebişleri büyüyor göbüşlerinde. Kızlar allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almay nasip etsin...

amanında amanın oğluşu efemi olmuş🙂nede çok yakışmıştır tahminediyorum.e tuna ablacım efen var allah bide sana sindyy versin pembiş pembiş🙂
eveeet azkaldı ablacım inşallah 1 hafta sonra dananın kuyruğu kopucak🙂veeee benim küçük danam gelicek🙂yok yok dana büyük oldu kuzucuk olsun🙂

defneciğim senin de az kalmış günün inş tutunmuştur meleğin göbişine🙂

yesi seni de istersen listeye ekleyebilirim.

sevde canım benim yaa allah sabır versn sana oğlun için hayata tutunmak zorundasın işte allah hayırlısını versin. arada gir bizleri unutma çok özletme kendini de. inş en yakın zamnda yine güzel haberlerini alırız.[/QUOTE]
evet ablacım en çok sevde ve çitos için dua et allahım onları daha fazla bekletmesin sonrada hepimiz için🙂
orjim sen bana bakıp üzülme tatlımk ben çok doldum artık tutmak ta kendini iyi değil dün annemler vardı bende ister istemez tutuyon kendini bi anda patlıyon
evet canım bencede tutma kendini yanında kim olursa olsun boşalt içini acılar paylaştıkça azalıyo

inşallah kozacım doğru söylüyosun 3-5 aydan bişey olmaz ama 3-5 sene olmasında biz bekleriz birkaç ay🙂

yazacak birşey bulamıyorum.Bu ayda olmayacak nasılsa !!!!Yatılı misafirim olduğu için yumurtlama günlerimde yattı.Oh maşallah.Yok yok.Umut yok 🙁

canım öyle düşünme olmıcak dersen olmaz bak negatif düşünceleri sarma etrafına olumlu düşün olumlu olsun herşey hayatta böyledir inan.belki öncesinde yada sonrasında denk gelmiştir biliyosunki spermler 2-3 gün canlı kalıyo.inşallah tutmuştur canım

kızlar merhabaaa 🙂 ben dün bugün giremedim herkes evdeyken bana sıra gelmiyor yazıları okuyamadım çünkü fazla zamanım yok 🙂 yarında kociş işe gitmiyor çünküüüüü doktora gidicez 🙂 ama salı günü hepsini okuyucam sözzzzz 🙂 ben yokken kendinize dikkat edin 🙂 geldiimde güzel hamişli haberler alma dileği ile öpüldünüüüüüzzzzz 🙂)))