Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

bebeqinden annesine MEKTUP: canım melegim ve rabbim nezaman kısmet eder bilmemm ama gelecek olan canım evladım nezaman gelecen bu annenin göbüşüne girecen annei orda gıdıklıcan karnını kazındıracan hamini yemekten karnı kocaman olacak annenin nezaman annene geldigin günün müjdesini sevincini yaşatacan nezaman bebem nezaman nezaman annecim ben geldim kafandan oo stresi at dicen nezaman babanla annene tutunacan bebegim gel be kuzucum benim rabbim kimseye yaşatmasın acı rabbim düşmanıma versin bebek hadi kuzum bekletme bizi gözü yaşlı koma nezaman utrasyonda annene tutundugunu daha sonra kalp atışını daha sonra seni görecem nezaman annecigine ordan el sallıcan ha bebegim ha melegim ne zaman kuzum nezaman gözlerini dünyaya acıp anneeni göz yaşına bogacan sevinçten nezaman kuzum nezaamn seni böle mis gibi koklucam nezaman nefesimi durdurmadan kokunu içine cekecem he annem hadi be kızım hadi gel annen hazı bak göbüşüne kon ve oo mutlulugu annenecigine tatatır bir an önce annenn sana alacagı kıyafetleri alsın annen her markete gittiginde bir tebessümle biberonla emzige bakmasın her giyim magazasının önünden geceçince bebem dogdugunda böle giydirecem demedin gelde annen onları yapsın hayali ile yaşamasın gell bebem gell annene gell bekliom BEBEĞİM.......)

Geri