Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Merha kızlar iyi pazarlar nasılsınız?Yasemincim ben de ovülasyon testi kullanıyorum tükürükten.Fertil shoptan aldım Babystart markası😉

evet o markayada çok iyi diyorlar..bende denemelik almıştım..30 tanesi 20tlydi..geçen ay hergün yaptımdı neredeyse..demiştim ya adetimin 25.günü yumurtladımı görmüştüm diye zaten 40.günü adet olmuştum..

idrar lıı olandan canım🙂markasını tam hatırlamıyorum ama o dediğim siteye yazdığında zaten bi tek o çıkıo
sanada teşekkür tatlımmmm
senindde adetin düzensiz galiba.galiba benimde önerilen tarihlerde deniyoruz olmuyor geç yumurtluyor olabilirim.düzensiz oldugu için...

Bu arada Kızlar regli yaklaşanlar Lalezar Defne defne birde yanılmıyorsam yesi geveze Allah yar ve yardımcınız olsun canlarım.Başke ragli yaklaşanlar varmı benimde 27 de ama ümitli değilim İnşallah öteki ay😀

Esincim bebeğin ilk kalp atışlarını duyacan demek Maşallah ya bebeğim büyüme başladı Rabbim tamamına erdirsin

Yasemincim üzülme sakın Herşyin hayırlısı inşallah tüm arkadaşlardan güzel haberler alırız

Tunacımm Mawişim nasılsınız taze anneler nasıl gidiyor hamişlik sakın bizi burda yalnız bırakmayın bizim sizin enerjinize ve desteğineize ihtiyacımız var🙂

birde bu idrar testleri ilk kullandım diyemi pek anlammaıştım adet bittikten sonra hergün yapmaya başladım..baktım hep tek çizgi çıkıyo anca 20.günü iki çizgi gördüm ama belli belirsiz oda negatif anlamına geliyormuş..bende o günden beri çalıştım hep..sonra baktım 25.gününe kadar öle ikinci çizgi silikti..bir daha yapmayacaktım test aklım karışmasın diye tutan tutmuştur düşüncesiyle.ama yine dayanamadım yaptım ve çalışmayı bitirdiğim zaman 2.koyu çizgiyi gördüm o zaman..ayrıca iki gün koyu çizgi üst üste çıkmıştı..ondan sonra tek çizgiydi..yalan olmasın bir yada iki kez o zaman da çalışmıştık..

inşallh meleğim bu hamişsindiro zaman...desene dogruluk payları var.demek ki geç yumurtlamışsın

evet düzensiz..ama bu hamişliğe engelmi bilmiyorum..her ay düzensiz olduğu için doğal olarak yumurtlama günüde şaşıyordur..

inşallh meleğim bu hamişsindiro zaman...desene dogruluk payları var.demek ki geç yumurtlamışsın

doktora demiştim yumurtlama testi kullandm diye..bana dediki öle şeylere güvenmeyin..herşey Allahtan tabiykide...ama arkadaşım 4 yıllık evli ama çocuğu olmayan birininde kullandığını ve hamiş kaldığını söylemişti bana..