Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

h
ben birinciyimmm 😀 bugün ben birinci oldumm herkeşlere😀 GÜNAYDINNNNNN HANIMLARRRR. öncelikle herkese hayırlı pazarlar hayırlı hamişli günler diliyorum.
mavişimm bana iltifat etmişsin ne güzel şeyler yazıyosun diye çok teşekkür edrimmm 😀 vee sen bir gün gelmesende ben yokluğunu anlıyorum düşün işte şekerimm😀
şeker kısım gelmişin gitmişin özletme kendini vallahi ben merak ettiydim senii inş iisindir canım öpüldünn😀
tunacımmmm seni her hamiş gördüğümde çok seviniyorum ne biliyim ya ama bişey dicem bak oğluşun yeni gelen meleği ne kadar istiyorum desede 😀 sen bakma ona çock psikolojisi gelmeye başlayınca feci kıskanıcakk haberinn olsunn 😀 ilkti sonuçta sevgi bölünüyo artık bunlara dikkat etmek lazım sen bu konu üzerine yoğunlaş en iisi😀kolay gelsin şimdiden
kıs benim Çatlağımmm 😀 yerim seni çıtır ham ham diye😀 ablacığınıda merak edermiş canımsın dün çok soğuktu zaten bi tören vardı hop bitti bizim işimiz biz cuma kutlamıştık ama inanan ayakta beklemekten yoruldum ve soğuktan dondum iliklerime kadar öğretmen arkadaşım acıdıda bana sen içerde bekle ben burda çocukların ynaında dururum dedi ama tören zaten bitmişti sorun olmadı oyzdenn 😀 şimdide sıcak su torbalarıylayım karın ağrısı yaptı soğuk yaa kasıklarımda ağrıdı kolay değill vallahii ama atlattm şüküürr
yaseminimmm unuturmuyum hiç seniiii aşk olsun vallahi sende aklımdaydında nasıl oldu çıktı anlamadım gitti 😀 seviyorum seni hamiş haberlerinide bekliyorummm
sevdecim üzme kendini bak görüceksin diğer meleğin seni yalnız bırakmadan gelicek yanına allahım sabır versin bencede biraz dinlenmelisin kendini topla hayaıtm iinnşş ii olursun aramızda senide görmek istiyoruzz
veeeee tümmm meleğimin teyzoşlarııı ben yarın meleğimi görmeye gidiyorummm çokk özledim yavruşumuu 2 aylık olduk yani 8 hafta😀 çok heycanlıyım hem büyüdü meleğim hemde kalp atışlarını ilk duyucam vallahi duanızı bekliyorummm sizde çokk seviyorum pazar pazar bende gezicem boluda tersine dünya diye tiyatro oyunu çıkarmış uni. öğrencileri oraya davetliyim eşimle gezicez biraz bugün hoşçakalın kıslarrr öpüldünzz

canım inşallah ya bu belirtiler çok güzel bence iyiye işaret🙂
aaa aşk olsun zaten sen yopktun diye hiiiç tadı yoktu inan🙂yakın olsak çağırmazmıyım hiç canım benim eminim senin gibi neşeli biri daha olsaydı akşam dahada güzel geçerdi🙂evet güzelim çok iyi geliyo böyle şeyler arasıra herkese tavsiye ederim🙂
evet evet onlara kardeş lazım kesinlikle kardeşsiz olmaz🙂lalecim süper belirtilerin var bencede hayra yor bana çoook hayırlı gibi geldi inşallah umduğumuz gibi olur.allahım bizide sevindirr lütfenn çoook istiyoruz çok🙂
sağol ablacım harika bi konu herşeyin başı doğru birleşme🙂bizimde dualarımız seninle bende seni çoook öptüm🙂
çok güzel ya gez canım gez bebişimizide gezdir 9 ay durucak orda canı sıkılmasın🙂inşallah doktor kontrolünde çok iyi geçsin meleğin kocaman olmuştur yani kocaman derken mercimekten hallıcana olmuştur🙂döndüğün gibi bizi haberdaret bekliyoruz🙂canım benim öptük seni sanada hayırlı pazarlar🙂

herkese tünaydınlarrrr güzel günler güzellerrr🙂hadi bakalım benimde geri sayımım başladı son 7 gün.7 gün kalana kadar saymıyorum yoksa zaman geçmiyo 7den sonrası çabuk geçiyo🙂e tabi ben bugünü ve olmam gereken günü falan saymıyorum azalta azalta 3 güne indiricem nerdeyse🙂hadi bakalımm allahımm inşallah bütün gün sayanları bekleyenleri sevindirsinn🙂

sanmıyom başka bişey cıkmasından çünkü asla asla ama asla afallamazdı böle regl bide az sürüyor kahvernegi kanamm oluyorrr 🙁

canımorjinim benim.kızzz azıcık sabıır. baksana adetin azalması gününü sekmesi bunlar i işaretmiş. canım ellbet bizde birgün bebişlerimizi ğöbüşümizde hissedecegiz. dualarım sizlerle. RABBİM İSTEYEN HERKESE HAMİLE OLMAK VE SAG SALİM BEBEGİNE KAVUŞMAK NASİP ETSİN
KISS SARI HAMİŞİMİZ BİZİM. biz yok muyuz. bizide unutma bakalım darılırız haaa :küstüm:
canım bak buda oluyodu yani az sürmesi normalde 6-7 gün de temizlenirdim çalışmalara başladık 3 e indi 2 ye indi ve şimdide hiç olmuyor buda bir işaretmidir bilmiyorum ama şimdi sen yaktın ampulü 🙂
ciddi mi diyosun abla bugün bende adet oldum ama şimdi kasık agrılarımın olması gerekiyo ama önceki gibi ağrımıyor..
hadi hayırlısı
allahım yaa bende hamiş melek olmak istiyorumm 🙁

ah canım hoş geldin aramıza öncelikle. hepimizin dilegi o.rabbim istegen herkese nasip etsin
öncelikle hoşgeldin o zaman melegim aramıza.demekki canım bebişin gelmek üzere yerini hazırlıyor. hadi hayırlısı
sen bizim gönüllerimizin birincisisin canım. günü sen başlamışsın yazmakta az mı?bi daha beni aklından çıkarma bak ha sanada darılırım...:küstüm:

tünaydın melegim. nasılsın bakalım.aminn canım rabbim hiç birimizin dualarını geri çevirmesin. inşallh bu sende hamiş olursun. yakışır hani benim defneme. tabii güzele herşey yakışır....
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂

canımmm artık birdahaki ay hamiş haberi verirsin bizee üzülme tatlım tamam mı herşeyde var bir hayır 🙁 biliyorum üzülmemek zor ama hemen toplaki kendini meleğini bu ay inş güzel haberlerle ver bize.... buarada YASEMİN ADET TARİHİN BENİM DOĞUM GÜNÜME DENK GELİYOO😀 benim doğum günüm inş uğurlu gelirde hamiş olursun ya canımmm😀