Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 darısı tüm listeye...

🙂
🙂
🙂
H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂
🙂
🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım......................şubat hamişi

2.tuvanna....................şubat hamişi

3.AuSSie-AnGel...........şubat hamişi

4.hazan_11...............şubat hamişi
son adet 7 şubat Antalya

5.esinerkan..........mart hamişi
son adet 1 mart
Düzce 24 Okul öncesi öğrt.

6.burju.................mart hamişi

7.sarı gelin.................mart hamişi
son adet 6 mart

8.sen-lin12121212.........mart hamişi

9.çölmeleği..............mart hamişi
Mardin/Midyat 19

10.tunaa.......mart hamişi
son adet 20 mart
Eskişehir 33 Resim öğrt. çok mutluyum🙂)))

11.mavişimbebekistiyor.......mart hamişi
İstanbul 41 Gayrımenkul danış.

12.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..............19-20 şubat ??? Ses yok huu???
2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???
3.little angel.....26 mart ??? İzmir Ses yok huu???

4.yaseminnnnnnn........9 nisan ??? Kütahya 22 Ev hanımı

5.ranagül......................16 nisan ???

6.pirenses...............??? Afyon 26 Ev hanımı

7.geveze.....................21 nisan ???

8.geweze............22 nisan ??? Ankara 22 Üniv. öğrc.

9.rosemmm..............23 nisan İzmir 33 Memur

10.simeli....................?
11.denizzzz..........25 nisan Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
12.kraliçearı...............26 nisan
13.lalezar....................27-30 nisan Balıkesir 39 Memur
14.çitos....................27 nisan Yozgat
15.melodi_cn..............30 nisan-3 mayıs
İstanbul 25 Ev hanımı

16.mavikedi.................1 mayıs Edirne 28 İngilizce öğrt.
17.koza....................2 mayıs Antalya 33
18.haziran13............2 mayıs İstanbul 35 Mühendis
19.defne defne.................2 mayıs Satış danışmanı
20.baharrrımmm..............3 mayıs Ardahan Güzellik uzmanı

21.gülparem...............3 mayıs Afyon 22 Üniv. öğrc.
22.gullu_23...................5 mayıs
23.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21

24.burçemm.................6 mayıs Tekirdağ
25.sea34...................7 mayıs İstanbul
26.aymelek..............9 mayıs Erzurum 25 Hemşire
27.best_dream...........10 mayıs
28.beklenenbebiş..........11 mayıs 20
29.elçin&su.................12 mayıs
30.bembeyaz...............13 mayıs Konya 26 Memur
31.berna24..................15 mayıs
32.orjinal-catlaq............? Mardin

sheker_shey...............? Konya
sevde7...................?

Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verirler...

arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:

elif_ecrin...................?
sılam_nisa.................? Türkçe öğrt.

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

selam fıstıklar zaten bugünlerde nete pek giremiyorum girdiğimdede oku oku bititremedim valla tam gaz devam yani bravo size🙂tunanında dediği gibi inşallah birdahaki girdiğimde hamiş haberi alırım bende. benim günüme çok var çünkü ben o haberi varsada verene kadaaarr oooooo çok var çok🙂kendinize iyi bakın güzeller hepinizi tek tek tek öptüm.hamişlerin meleklerine allah sağlık,bizlerede sağlıklı bebek versin inşallahhh.songünlerde site felaket pozitif hep böyle devamedelim inşallahhh.seviyorum sizi🙂

Herkese hayırlı geceler.. benim gecem pek iyi değil bebişim rahat vermiyor bu gece.... çok yaramaz teyzeleri ve bende uyuyamıyorum... Umarım sizler iyisinizdir hergecen gun bi hamiş haberi aldıkca cok ama coook mutlu oluyorum.. Rabbim iisteyen herkese versin aminnn... Rabbim kimsenin göbüşünü kucagını boş bırakmasın...

alışmışım mavişim tek çizgiye çokta yadırgamadım 🙂adet döngümm 28 bklemek en güzeli bende bekleyimm bakalım rabbim herşeyin hayırlısını versin önemli olan bu olmazsa bundada var bi hayır diycez.biraz sıkıldım ama çokta üzülmedim açıkçası ama adet gecikmesii beni mutlu etti genelde önce gelir ileriye atmaz ama bahardanda kaynaklanabilir ama benim meleğim burda gibi hayırlısı ne diyelim hamiş ablamm🙂

haklısın sevdecim herşeyin başı sağlık geçsin 1 hafta bakalım🙂kısmet.seni böyle umutlu görmek çok hoşuma gitti hep böyle güçlü ol ve güçlü olalım.öpüyorum seni🙂

yaseminimm ben alıştışmışım bugün anladımm artık bozmuyorum ve umudumu kırmadı nedense,sende hiç üzme kendini canım rabbim nasip etçek inşallah hepimize tek tek

hiç adet olcakmışım gibi elmiyo tunam bişey değil,12 numarayı kaçırcam🙂önceden rezarvasyon olmuyo demi🙂)geçsin biraz daha tazeleyim testi bu seferde tek çıkarsa artık kalemle ben çizcem ikinciyi🙂)

tamm tamm kızma hamişim benim kıyamm ben pardon ozamn ablamm benim inşallah ikisi birde hamiştir

orjim benim bebek nazlı sanırım ondan göstermiyo çizgiyi🙂edepsize sorcam ben bi gelsin o tontiş dötünü ısırmazsam🙂sıkmıyorum canımı tatlım rabbim hayırlı sağlıklı versinde ne zaman olursa artık vermezsede bundada var bi hayır diycez.geleceği göremiyozki rabbim herşeyin en iyisini bilir.inşallah hamişizdir değilsek bu ay beraber çıkamıycaz maç tarihleri uymuycak orji🙂