Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ay allahım allahım çatlağim benim harikasın ya aslında sitenin değilde senin hızına yetişemiyorum kıss maşşalahın var sitenin kurdu oldun iyiceee vallahi buarada canım sende dilek tut bbakk yine de 2 hamiş sitede aramızda kaldınız dilek tutma şansın sen,nde var ama melodi 3 hamiş arasında tek kalmıştı ondan öle dedim hayıtım buarada canımmm dualrım vallahi sizinle yyaaa gerçekten dua ediyorum size ben ve çatlağim söle bakkallımm kendin için de bişey istesen başımın üstüne hayatım söle bakalım ne istteyeceksin merak ettim şimdii?

abla yarın nisan ya dicektimki tane cocuga citos ablam için dua etmelerini sölermisin sadece ona içimden öle geldi yaparmısın benim içinnn ee ne yapıyım canım sıkılıyor bende yazıyom işte hamişim benimmm tuttum bile ezanda okunuyorr ohhh bu arada allah razı olsun seninde başımın üstünde yerin var ablam benimm

canım benim evlenmeden önce fazla gecikme yapmazdı bende psiko var benim yumurtalıklarımda ama belirti yok yani yumurtalıklarımda kist var öle kıllanma sivilce gibi şikayetlerim hiç olmadı ve adet gecikmesine gelince evet adetlerim düzensileşmişti benim ama hayıtla düzelmişti benim son zamanlarda canımmm

hımm benimde bu dir düzensizlige gidiyor acaba hamişlik belirtisimi hani hormonlar kendini geliştirr ya tşkler ablacım benim evet diger hamişlerimizdende bekliozzz

hamişlerin s,zlerden yardım istiyorum HAMİŞ KALMADAN ÖNCE SİZİN ADETLERİNİZ DÜZENSİZLEŞTİMİ??? BEN VE BENİM GİBİ MERAK EDENLER İÇİN CVP LAYABİLİRMİSİNİZ

orjinalllllllll
bence sen bu ay olmassa diğer ay hamişsin.bak gör.içime doğuyor.ne kadardır içine dogan var mı diye soruyordun heralde.değilmi.hiç cevap vermedım.ama şimdi içime doguyor.kendıminki de doğmustu hatırlıyon mu.bak allahın izniyle hamiş kalacaksın.sonra şekerini isterim haa🙂

abla yarın nisan ya dicektimki tane cocuga citos ablam için dua etmelerini sölermisin sadece ona içimden öle geldi yaparmısın benim içinnn ee ne yapıyım canım sıkılıyor bende yazıyom işte hamişim benimmm tuttum bile ezanda okunuyorr ohhh bu arada allah razı olsun seninde başımın üstünde yerin var ablam benimm

Banada banada banadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀

çocuklarında duaları kabul olurmuş dime canım neden olmasın tamam aklımda sana söz çitos için ayrı tamam ama sizler içinde dua ettiricem çocuklarııma😀 aklıma gelmemişti bak 😀 doğru ben bebek isterken onların dua etmesini sağlamıştım bana😀 hepsi bir ağızdan allahım öğretmenimize bizim gibi çocuk nasip et diye😀 ben söledim onlar tekarr etmişti bak grüyomusun şimdi aklıma geldi😀

Geri