İyiki her şey Allahtan Kuldan olsa kim bilir neler görücektik.Şükürler olsun Rabbime inan her şey boş biz bu dünyada bir ağacın altında yarım saatlik mola vermiş kadar kalıcaz.Hayat dediğin neki Olsunda derdim evlat olsun.Allah beni isyankar kul eylemesin Bu dünya kolay öteki taraf zor.Bu kibirlilik bu hava bu isyanlar öteki tarafta ateşten kırbaç olucak..Ben ahiretimi gerçekten yakmak istemiyorum.O yüzden Allahım bana hayırlı evlat ver diyorum.Bilememki belki bebeğimin olmaması bana bir hediyedir geleceği bilen Allah ben değilimki.Israrla istediğimiz şeylerin sonu bazen hayırsız oluyor.O yüzden rabbim vermiyceksense eşime ve bana sabır ver insanların zulmünden koru bizi diyorum.Tam da üstüne ezan okundu şimdi
😀 Allah büyük nasılki her karanlığın bir aydınlığı her yokuşun bir inişi varsa rabbim bu sıkıntıların karşılığınıda verecktir...Bak geçen nette ne buldum
🙂
Peygamber efendimiz
(Ahir zamanda, sizin en iyiniz çoluk çocuğu olmayandır) buyuruyor. Yani çocuk sahibi olmamak tavsiye ediliyor. Eskiden ise,
(Ben ümmetimin çokluğu ile iftihar ederim) buyurarak çok çocuk sahibi olunmasını tavsiye ediyordu.
Allah her şeyin hayırlısını versin canım,Rabbim bizim gibilere merhamet etsin hayırlı evlatlar versin inşallah
güzel dilek ve duaların için sağol bitanem
🙂 Rabbim gönlüne göre versin inşallah