Günaydın melekler deminden beri okuyorum gececiler varmış yineeeeeee 🙂 benim sabahları midem çok bulanıyor kafamı toparlıyamıyorum orjim ve tunam çoklu msj anlatmış ama ben yine beceremiyom 🙂 neyse aklımda kaldığı kadar artık tunam güzel hamişim evet doğumlar neredeyse çakışıtor benim netten yaptığım hesaplamada 23 aralık çıkıyor ama doktora gidince o neder bilemiyorum sende hesapladınmı 🙂 belirtiler önümüzdeki haftadan sonra dahada belirginleşir herhalde hayırlısı ben daha haberim yokken geçen hafta cumartesi pazara gittiğimde turşucuların önünden geçerken hiçyapmadığım bişeyi yaptım adamlardan göz hakkı diye birkaç turşu yedim 🙂ama hiçhamişliğe yormadım karnım acıktı ondan herhalde diye düşündüm meğersem bebişim istemiş 🙂gevezecim daha 1 gün geçmiş ben 2 gün geçtikten sonra yaptım çıkmadı 5 . gün yaptım çıktı sakın moralini bozma biraz daha bekle adet döngün ne bilmiyorum ama eczacı arkadaşım 31. gün anya konya kesin belli olur dedi ben tam 31. gün yaptım ve çıktı daha öncede yazmıştım erken yap ama çıkmazsa üzülme diye 🙂 çitosum sana ayrıca hayranım allahım sabrının ve temiz yüreginin mükafatını vericektir bide sana bişey diycem ama kızmaaaaa 🙂 ben geçen ay doktora gittiğimde ki menepoz başlamışmı yoksa hamile kalabilirmiyim merakıyla gitmiştim doktor bana sigara içip içmediğimi sordu 7 ay önce bıraktım dedim oda allahım bu azmini görecek ve seni bebeğinle ödüllendirecektir merak etme dedi kadın sanki efsunlu gibi bu ayda hamişim işte hani diyorum sende şu sigarayı bıraksan sanki 4-5 aya kadar gelcek bebişin nedersin 🙂benim kanımın rengi bile değişmiş önceden karaya çalıyordu şimdi bildiğin kırmızı inan çok farkediyor sakın kızma bana öpüyorum seni meleğim 🙂