Bebiş istemeyenlerin hep bebişi oluyor. İsteyenler ise aylarca kovalıyor. Bu durum herhalde psikolojik. Biz üstüne gittikçe o kaçıyor. Kaçan kovalanır hesabı. Sanırım bu işin özünde korku var. Korkuyla beraber hormonlar salgılanıyor ve bu da bebiş olmasına yardımcı oluyor. Biz bu ay kafamıza göre takılıyoruz bakalım ne olacak.
Bebiş istemeyenlerin hep bebişi oluyor. İsteyenler ise aylarca kovalıyor. Bu durum herhalde psikolojik. Biz üstüne gittikçe o kaçıyor. Kaçan kovalanır hesabı. Sanırım bu işin özünde korku var. Korkuyla beraber hormonlar salgılanıyor ve bu da bebiş olmasına yardımcı oluyor. Biz bu ay kafamıza göre takılıyoruz bakalım ne olacak.
Bitanem ben bugun dayanamayıp test yaptım 2 gün var ama yaptım sonuç her ay karşılaştıgım gibi NEGATİFFFFF🙁(( Artık yoruldum vallahi yoruldum artık aglayamıyorum duygularım iyice karıştı iyice..🙁((((((((((
canım inan bende oğluma hamile kaldığımda belirti falan yoktu belki de koşturmacadan ben hissetmedim, zaten hemen hamiş kalmıştım sadece adetim gecikmişti, hamileliğim de çok rahat geçmişti. bu bebiş nazlanıyor ondan ilkinden farklı olduğu için hemen belirti arıyorum. canım senin belirtiler baya hamilelik gibi, hadi bakalım yaa hayırlısı. hıı bu arada resimdeki sen ve oğlunmuş sanırım çok tatlısınız maşallah hiç yaşını göstermiyorsun🙂
Günaydıııııııınnnnnnnn 🙂 herkez bugün nasıl bakalım çoğumuzda geri sayım başladı ben çok heyecenlıyım güzel haberler alıcaz gibi hissediyorum 🙂 tunam ilklerde uğraşmadık kendiliklerinden geldiler bunda özellikle istiyoruzya uğraşıcaz galiba ama herşeyin bir vakti var zamanı gelince allahım bebikleri bize vericek inanıyorum benim tek derdim yaşım nekadar erken okadar iyi benim için 🙂🙂 okadar çektiklerime rağmen iyiyim yaaaaa neyse şimdi çok mutluyum kocamı seviyorum ve bebik istiyoruz 🙂 resimdeki büyük oğlum ve ben birde lise 1de oğlum var evet herkes yaşımı göstermediğimi söylüyor oda çok fazla çocuk ruhluyum ondan herhalde🙂 hiçbirzaman içinizdeki çocuğu yitirmemeniz dileğiyle güzel hayırlı ve bol bebikli günler herkeseeeeeeee 🙂
salkımcım bence hemen üzme kendini daha sonuç için çok erken biraz daha bekle moral bozukluğu sonuçlarıda etkiler biraz sabır inan hepimiz bebiklerimizi kucaklarımıza alıcaz pozitif ol sonuçlar pozitif gelsin 🙂 vaaayy güzel bir slogan oldu, denemeye devam canlar güzel haberler alıcaz inşallah eee hadiii biri şeytanın bacağını kırsın buay aytık 🙂
Bitanem ben bugun dayanamayıp test yaptım 2 gün var ama yaptım sonuç her ay karşılaştıgım gibi NEGATİFFFFF🙁(( Artık yoruldum vallahi yoruldum artık aglayamıyorum duygularım iyice karıştı iyice..🙁((((((((((
kuzucum ya daha dur adetine 2 gün daha var...hem ben o idrar testlerine güvenmiyorum,bazende pozitif çıkıyor ama sonuç negatif..o yüzden bekle adetin 1-2 gün geçsin hemen kan testi yaptırırsın..ne olur üzme kendini..seni anlıyorum şu testleri artık bende görmek istemiyorum.her negatif çıkışında insan öyle tutulup kalıyor.ne ağlayabiliyorsun,ne susabiliyorsun..ama bence biraz daha bekle..
canım yaa üzülme nolur henüz erken, bu testler çok güvenilir değil bence, kan testi en garantisi, arkadaşların da dediği gibi önce adet günün gelsin sonra kan testi yaptırırsın, bence alacaksın güzel haberler inş ilk hamişimiz olursun🙂
Günaydıııııııınnnnnnnn 🙂 herkez bugün nasıl bakalım çoğumuzda geri sayım başladı ben çok heyecenlıyım güzel haberler alıcaz gibi hissediyorum 🙂 tunam ilklerde uğraşmadık kendiliklerinden geldiler bunda özellikle istiyoruzya uğraşıcaz galiba ama herşeyin bir vakti var zamanı gelince allahım bebikleri bize vericek inanıyorum benim tek derdim yaşım nekadar erken okadar iyi benim için 🙂🙂 okadar çektiklerime rağmen iyiyim yaaaaa neyse şimdi çok mutluyum kocamı seviyorum ve bebik istiyoruz 🙂 resimdeki büyük oğlum ve ben birde lise 1de oğlum var evet herkes yaşımı göstermediğimi söylüyor oda çok fazla çocuk ruhluyum ondan herhalde🙂 hiçbirzaman içinizdeki çocuğu yitirmemeniz dileğiyle güzel hayırlı ve bol bebikli günler herkeseeeeeeee 🙂
iyiyim canım sen nasılsın? valla ben de gün saymaya başladım çalışmalara devam, bu ay listeden kesin güzel haberler gelecek ben de inanıyorum🙂 maşallah Allah mutlu etsin sizi, tüm arkadaşları ve tabiki beni de🙂 herkesi öpüyorum...