Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
inşallahh orjimm ona çok ihtiyacım varr o benim dünyam mutluluğum umudum yaşama sevincim olcak.hayatta beni anlayann ailemden den sonra beni en çok sevcek varlık olcak bana hayatı sevdircek ertesi güne uyanmanın mutluluğunu yaşatçak sevgimi güvenimi verdiğim ve bana karşılığını sevgi olarak vercek dünyamın yaşamımın anlamı olcak
inşallah canım arkadaşım emin olki dua ediyom inşalllah bebebgin göbüşündedir ne diyim inşallah rabbim bu ay bize yaşatmadı sana yaşatır diger ayda benle burceme ve diger arkadaşlarımıza citosumuza yaşatırr
ayyyyyyyyyyy kurban olurum seni verene agzını öpeyim ben inşallah ablam benim inşallah olursa ne dilersen dile benden rabbim gönlüne göre versin bu gece beni böle sevindirdin ya allahım senide sevindirsin rabbim hiç üzdürmesin seni evinden mutlulugun eksik olmasın tez zamanda kızını kollarına saglıklı bir şekilde almayı nasip eylesin
ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 darısı tüm listeye...
🙂🙂🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂🙂🙂
Aman nazar değmesin 1.salkım.......................şubat 2.tuvanna....................şubat 3.AuSSie-AnGel...........şubat 4.esinerkan..........martDüzce 24 Okul öncesi öğrt. 5.burju........................mart 6.sarı gelin.................mart 7.sen-lin12121212.........nisan 8.çölmeleği................nisanMardin/Midyat 19 9.sevde7.................nisan 10.tunaa.........nisan Eskişehir 33Resim öğrt.çok mutluyum🙂))) 11.mavişimbebekistiyor.......nisan İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
12.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂 gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂 :salıncak: 1.pnr79..............19-20 şubat ???Ses yok huu??? 2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu??? 3.little angel.....26 mart ??? İzmir Ses yok huu???
4.yaseminnnnnnn........9nisan ???Kütahya 22 Ev hanımı
5.ranagül......................16 nisan ???
6.pirenses...............???Afyon 26 Ev hanımı
7.geveze.....................21 nisan ???
8.geweze............22 nisanAnkara 22 Üniv. öğrc.
9.rosemmm..............23 nisan İzmir 33 Memur 10.simeli....................? 11.denizzzz..........25 nisanMuğla/Fethiye 27 Muhasebe 12.kraliçearı...............26 nisan 13.lalezar....................27-30 nisanBalıkesir 39 Memur 14.çitos....................27 nisan Yozgat 15.melodi_cn..............30 nisan-3 mayısİstanbul 25 Ev hanımı 16.mavikedi.................1 mayısEdirne 28 İngilizce öğrt. 17.koza....................2 mayıs Antalya 33 18.haziran13............2 mayısİstanbul 35 Mühendis 19.defne defne.................2 mayısSatış danışmanı 20.baharrrımmm..............3 mayısArdahan Güzellik uzmanı 21.gülparem...............3 mayısAfyon 22 Üniv. öğrc. 22.gullu_23...................5 mayıs 23.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21 24.burçemm.................6 mayısTekirdağ 25.sea34...................7 mayısİstanbul 26.aymelek..............9 mayısErzurum 25 Hemşire 27.best_dream...........10 mayıs 28.beklenenbebiş..........11 mayıs 20 29.elçin&su.................12 mayıs 30.bembeyaz...............13 mayıs Konya 26 Memur 31.berna24..................15 mayıs 32.orjinal-catlaq............? Mardin
sheker_shey...............? Konya Arkadaşımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verir...
arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler: elif_ecrin...................? sılam_nisa.................?Türkçe öğrt.
adet tarihini ve diğer bilgilerinilistede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz... adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.