Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

amin canım. bi nebze olsun moralinin iyi olmsına sevindim.kendini teselli edebilmende iyi davranış.
ZATEN HER ŞEYDEN ÖNCE RABBİMDEN HAYIRLISINI İSTEMEK ÇOK ÖNEMLİ.
RABBİM BİZDEN DAHA İYİ BİLİR.CANIM ALLAHIM NASİP EDERSE ÖNÜNDE DAHA KOSKACA ZAMAN VAR.2. BEBEGİNDE SANA GELİR EN KISA ZAMANDA.BAZEN BİZLERDE ÇOK SABIRSIZ OLUYORUZ. EYLERSE GÜZEL EYLER RABBİM SUNU UNUTMAYALIM
HAYIRLINI NASİP ET YARABBİM
HAYIRLISINI NASİP ET YARABBİM
HAYIRLISINI NASİP ET YARABBİİM HEPİMİZ İÇİN.(AMİN)

ayyy ayyyyyyyyyh ayhhhhhhhhhhhhhhhhh kasıgım cok agrıyor adet oldugumda dırek doktora kosacam yaa gecen aydan bellı agıryor gene mı buyudu acaba dıye dusunuyorum rabbıme sıtem etmek ıstemıyorum ama gercketen bazen yoruluyorum sırf kafamı dagıtmak için balıklarla ugrasıyorum gıdıyorum onlarla konusyorum alısverıse cıkarmı hergun bı ınsan ben hergun alısverıs delı olcam :d bırde bısı begenebılsem
hahha adfamlara dıyorum benı kovcaksınız artık :d sureklı gıttıgım buyuk bı magaza adamlar olurmu melek hanım alsıtık sıze dıyorlar gıdıyom ne kadar ayyakı varsa denıyom bıraz ayakkabı delısıyım pantolanlar tısortler daha ne varsa bıde kendıme yakıstırmıyom onu denıyom bunu denıyom cıldırıyorum ertesı gun yıne 😀 kızlar alıstı artık 😀 bırde çamasır suyu delılıgı var bendeevın her yerı domestos koksun ıstıyorum gıttım eve camasır suyu deterjanlar falan neyseeee kızlar kafanız sısmesın bu ay bole gectı iş bulmak ıstıyorum calısmak istıyorum....

kıyamam bitanem ya iyi bak kendine güzelim iyi olmana sevindim öpüyorum senide meleğinide

allahım ya okadar üzüldümkü anlatamam canım benim nediycem ki hiç bir söz seni teselli etmez dilerim rabbimden bu yaşadığın son acı olur bidahaki sefere bebişini kucağina alırsın güzelim benim allahımdan sabır diliyorum senin için

inş tatlım inş hamilesinidr bu duyguyu doya doya yaşarsın duarım seninle hadi sevindir bizi

canım o içine söle ayşegül sana kızıyo de inş bu sefer olur inşallah duarım seninle

hehe bakalım ne kadar dayanabilceksin test elinin altındayken...🙂))

kız allah iyiliğini versin gülüm bizde seninle birlikte burda çatlıyoz inş çift çizgiyi görürsün bebişimle dua ediyoz sana

Tuna ve mavisim ablacim hayirli olsun avatarlarinizdan anladigim kadari ille hamissiniz. Rabbim kucaginiza almayi da nasip etsin ins. guzel bir hamilelik gecirirsiniz ins. Tunacim ogluna ins bi kiz kardes gelir 😀 Rabbim gonlunuze versin ins

Esincim dikkat et canim kendine de bebisine de 😀 opuyorum sizleri

Diger arkadaslarin da en kis azamanda hamis haberlerini almak dileklerimle opuyorum herkesi

canım arkadaşım allahtan san sabır ve şifa diliorum olumlu düşün belki bebegin annesi bırakmaz sıkı sıkı tutunur dinlen hiç üzme stres yapma emi bebeişin tutunsun oo güzell göbüşüne allah yukarda verende odur alanda şükür edelim üzülme ne olur dularımız seninle mevlam hakkına hayırlısını eylesin amin

vallahi canım arkadaşım bizlerdede tık yok bizlerde senin gibi beklioz olumsuz düşünme mevlam yukarda sabrımızı sınıyor verecek bizlere merak etme şükür edelim ve oo düşünceyi aklından cıkara olacak olacak bak görrr

canım arkadaşım ilk öncelilkle allah razı olsun rabbim sanada şifa versin inşallah mevlam dualarımızı duyuyor hayrlısı nezamansa askıdan indirecek inşallah hayırlı zamanlardır askıdan indirr

Oyyy beklemenin nekadar zor oldugunu biliyorum... Rabbim en kisa sürede hepinize saglikli sihhatli tombik tombik bebisler nasil etsin insallah, kizimda koooocamannn aaaaminnnn dedi 😀

ewt abla cok cok cok tşkl ederim tesellilerin için mevlam duanı dualarımızı kabul buyururr inşallah tez zamanda olur bebeklerimiz allah razo olsun

sagul ablam ohh mevlam seni ve bebegini korusun bizlerden dualarını eksik eyleme ablacımmm

yakın geleceğin anneleri hepinizi çokkk seviyorum ve tek tek öpüyorum şimdilik çıkmalıyım gece bakarım anca bye..

sagul abla bizlerde seni öpüyoz inşallah dedigin gibi oluruz yakın annler inşallah mevlam yukarda duyar dualarımızı aminn

oyyyyyyyyyyy canım ablam benim seni cok ama cok seviyom iyiki varsınızzz allah razıı olsum mevlam bebebni sag salim kucagına almayı nasip eylesin enişteyede acil şifa versin bir an çnce