Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızlarrrr 2 gundur gıremıyorum ttnet bı sorun var 🙂 suan kacak kullanıyorum kımınse valla bılmıyom denedım gırdı sızlerı cok ozledım bakalım bizlerde ne gelısme olacak yumurtlama bıttı hayırlısı versın rabbım içimde bı hıs var olmayacak gıbı bu ayda hıc belırtı yok cunku hayırlısı olsun ama ne bılım yaa zaten sol kasıgım agrıyor cunku kist var orda sanırım o agrıyor ayyyy neysee... opuldunuz

tunacım eşim gelirken almış test salonda masanın üstüne koyduk inat ettim her ay tek çizgi çıkarıyon şimdide ben yapmıyom diye🙂çatlıycam ama korkuyomda🙁tunam çıkarmı bu kadar erken.bide listede üste geçmişim hehe çok mutlu oldum o tombiş tombiş olcak ellerin dert görmesinnn hamişimmm🙂

hehe bakalım ne kadar dayanabilceksin test elinin altındayken...🙂))

sevdecin inan güzelim çok üzüldüm ama görüyorum hala dik duruyosun büyük allahım sabrınıda veriyo demek.allah sana oğlunu bağışlasın güzelim.engüzelini yaparsın yeni güzel bisayfa açmakla.hayatta hiçbirşey son değil tamtersi başlangıç.inanıyorumki enkısa zamanda tekrar hamile kalıcaksın ve busefer onu kucağına almak nasip olacak sakın üzme kendini güçlü ol canım biz herzaman seninleyiz< unutma

kızlar ilginize alakanıza çok teşekkür ederim ama bebğimi kaybediyorum düşük yapmaya başlamışım yazdıklarınızı okudum zaten ağlamalıyım beni dahada duygulandırdınız kendimde gördüm ultrasonda kese yıpranmış boşalmaya başlamış.inanın ayakta bile zor duruyorum oğluma karşı gülmeye çalışıyorum içim yanıyo.dualarınız için çok sağolun bide bi ricam var sizden bu gün girermiyim bilmiyorum ama ne olur ismimden hamiş melek yazısını kaldırtırmısınız.görünce daha kötü oluyorum yeniden girdiğimde herşeye yeni başlamak istiyorum unutmak istiyorum.bu üçüncü acı ama allahım herşeyin sabrını veriyo bütün melekler gerçekten sizler birer meleksiniz.herkesin rabbim gönlüne göre en hayırlısını versin.

allah sabır versin sevde çok zor bi durumdur eminim ama işde allah veriyo allah alıyo vardır bi hayır sen dualarını eksik etme bizimde dualarımız seninle...

çok sabırlısın gewezecim önünde test var ve sen yapmıyosun🙂 merakta bırakma bizi yaa hadi kalk bilgisayarın başında doğruca git yap ve gel bubir emirdir🙂şaka bi yana canım ama çok merakediyorum hadiiiiiiiiiiiiii

gevezeler karıştı sanırım....🙂)) valla bende test olsa bi dakka beklemem benmde günüm yarın çünkü..ama gevezenin sabrına bende hayran kaldım...

Geri