Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

amin canim gecmis olsun
allah hayirlisini versin guzum ben nasil kaldirildigini bilmiyorum ama ögrenirsen sildiririm yaziyi.
sen gönlünü ferah tut vardir bi hayir 🙂 allah saglikli bi evlat daha nasip eler insallah sana dualarimiz seninle guzucum

kendine cok iyi bak.

ve verdigin karar cok güzel bidahaki girdiginde yeni bi sayfayla baslama istegin beni mutlu etti

allaha emanet ol

Çooook zor Allah yardımcın olsun üzülmemek elde değil ama belki gebeliğin devam etse daha kötü olacaktı öyle düşün Allahın takdiri ne desek boş Allahım sabır versin

Sevdem canım benım çok geçmiş olsun. Ne desem bilemiyorum böyle durumlarda. Takdir-i ilahi bize düşen her koşulda sabretmek ki sen zaten bunu yapıyorsun. Allahım gostermesın sana bı daha boyle bısey. Dualarımız hep seninle bitanem. Dikkat et kendıne bak oglun da varmıs ona lazımsın sen, onun için toparlanmaya çalış güzelim emi.

Amin Raüyam inşallah canım Allah hepinizden razı olsun verdiğiniz destekler enerji inan bana güç veriyor🙂Allah sanada hayırlı şifalar versin inşallah en kısa zamanda iyleşirsin Carizma canım sağol güzel dileklerin için rabbim evladını sana bağışlasın hayırlı evlat kılsın

Canım çok ama çok üzüldüm gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum🙁Allahım yardımcın olsun inşallah sana sabır versin dualarım seninle

Canım benim inşallah Rabbim bir daha yaşatmasın, 2 düşük yaşamış biri olanak seni çok iyi anlıyorum, allahım yardımcın olsun inşallah...

sevdecim suan ne desekk senin için boş ve anlamsızzzz allahtan sabır diliyormmmm sana canımm

teşekkür edrim ablacım inşallah dualarımız kabul olur...ewet kaynana yanında biçok arkadaşım var hamile ama yaşayamıyolar doğru düzgün bu duyguyu....ben ayrıyım inşallah ben senin gibi doya doya yaşamak istiyorum hamileliğimi eşime nazımı geçirmek istiyorum mesela en basiti ewi eşim temizler🙂))) elime fırsat geçmişken dimi ama...🙂))

canım cok gecmıs olsun allahım sabrını versın gercekten cok uzuldum dıycek bırsey bulamıyorum rabbım saglık versın sana yıne olur dert etme cnm benım rabbım sana sıfa versın