yaseminnnnnn Yeni Üye Üye 21 Nisan 2011 #5.151 burçemm' Alıntı: ne duyuyorum bennnnn kötekkkk geliyorr haaaaaaaaahanda geldimmm burdayimmmmmmm kocişimi uyuttumm daaaa öle geldimm Genişletmek için tıkla ... kız olur mu öyle koçiş nereye sen oraya.ben kocam hep beraber yani anda uyumayı seviyorum hadi kız yataga. kaşınma
burçemm' Alıntı: ne duyuyorum bennnnn kötekkkk geliyorr haaaaaaaaahanda geldimmm burdayimmmmmmm kocişimi uyuttumm daaaa öle geldimm Genişletmek için tıkla ... kız olur mu öyle koçiş nereye sen oraya.ben kocam hep beraber yani anda uyumayı seviyorum hadi kız yataga. kaşınma
burçemm Hamiş Melek 21 Nisan 2011 #5.152 yaseminnnnnnn' Alıntı: kız olur mu öyle koçiş nereye sen oraya.ben kocam hep beraber yani anda uyumayı seviyorum hadi kız yataga. kaşınma Genişletmek için tıkla ... 🙂 ben onu uyutuyormm öyle geliyormmm ama o çok erken uyuyor ben gitsemde uyuyamam kiiiiiiiii
yaseminnnnnnn' Alıntı: kız olur mu öyle koçiş nereye sen oraya.ben kocam hep beraber yani anda uyumayı seviyorum hadi kız yataga. kaşınma Genişletmek için tıkla ... 🙂 ben onu uyutuyormm öyle geliyormmm ama o çok erken uyuyor ben gitsemde uyuyamam kiiiiiiiii
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 21 Nisan 2011 #5.153 merhaba kızlar nasılsınız tuna yerin görünüyor ya nerdesin shekerim nerdesin canımm neoldu size yoksunuz 🙁burçem yasemin sizler nasılsınız canlarım
merhaba kızlar nasılsınız tuna yerin görünüyor ya nerdesin shekerim nerdesin canımm neoldu size yoksunuz 🙁burçem yasemin sizler nasılsınız canlarım
K koza Hamiş Melek 21 Nisan 2011 #5.154 Canımsın, öyle tabi bebeğem, sıra bize de geliyor bak🙂 orjinal-catlaq' Alıntı: ne yapalım kozacım dayanmak güçlü olmak zorundayız sen ne yapıyon nasılsın canım rabbim isteyenlere verecek biliom Genişletmek için tıkla ...
Canımsın, öyle tabi bebeğem, sıra bize de geliyor bak🙂 orjinal-catlaq' Alıntı: ne yapalım kozacım dayanmak güçlü olmak zorundayız sen ne yapıyon nasılsın canım rabbim isteyenlere verecek biliom Genişletmek için tıkla ...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 21 Nisan 2011 #5.155 Kozacım da burdaymış hoş geldin cankuş
K koza Hamiş Melek 21 Nisan 2011 #5.157 Kızlar herkese merhaba.. walla okuyor okuyor yetişemiyorum, ben pes ettim artık. Ara ara biri havadisleri toplasa da benim gibilere haber verse😀🙂)))))))))))))
Kızlar herkese merhaba.. walla okuyor okuyor yetişemiyorum, ben pes ettim artık. Ara ara biri havadisleri toplasa da benim gibilere haber verse😀🙂)))))))))))))
yaseminnnnnn Yeni Üye Üye 21 Nisan 2011 #5.158 ÇİTOS' Alıntı: merhaba kızlar nasılsınız tuna yerin görünüyor ya nerdesin shekerim nerdesin canımm neoldu size yoksunuz 🙁burçem yasemin sizler nasılsınız canlarım Genişletmek için tıkla ... iyiyim be ablacıgım adet yolu bekliyorum 🙁
ÇİTOS' Alıntı: merhaba kızlar nasılsınız tuna yerin görünüyor ya nerdesin shekerim nerdesin canımm neoldu size yoksunuz 🙁burçem yasemin sizler nasılsınız canlarım Genişletmek için tıkla ... iyiyim be ablacıgım adet yolu bekliyorum 🙁