Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

fıstık negüzel seni böyle keyifli görmek valla sen böyle olunca dahadabi güzelleşiyosun heonagöre🙂hep böyle olumlu ol bizimde sana ihtiyacımız varr unutma.bak reglinde yeni bitti buay bigüzel çalışın siz mayısa bebek hazır hep seninmi içine doğacak buseferde benim içime doğdu🙂

HEEEEEEE Buarada dün akşam küçük oğluma söyledim 🙂 önce bir dondu kaldı sonra eminmisiniz diye sordu sonrada sizden çok güzel bişey çıkar hayırlısı olsun annem dedi 🙂 sonrada bu yaz seninle uğraşırız artık ota çöpe ağlar durursun zaten abim yok diye ağlayıp duruyosun yandık yaz bize haram diyede takıldı durdu 🙂 çok şekerdi akşam herşey eşim benim oğlum burda sen kendine kız doğur diye oğlumun gönlünüde okşadı şimdilik herşey çok güzel 🙂 birde askerime söylesem herşey tam olucakta şu aralar cesaret edemiyorum asker psikolojisi nasıl karşılar bilmiyorum sizce teldemi söyleyim yoksa 1 aya kadar izine gelicek ozamanmı söyleyim ben karar veremiyorum fikir verirseniz sevinirim 🙂

daha şimdiden negüzel şeyler yaşamayabaşlamışsın ablacım ya🙂şimdi seni el üstünde tutarlar valla bidediğin iki olmaz gerçi normaldede seni çoook seven bir eşin ve çocukların var ama şimdi dahabi başka olur🙂haberini negüzel karşılamışlar bak.fikrimizi sormuşsunya benim fikrim telefonlada olsa şimdi söyle askerde zaten günler zor geçiyodur böyle güzel birhaber alsınki gelicek kardeşiyle ilgili hayaller kursun minik bir bebeğin hayali bile güzel çünkü🙂karşısına geçip ellerini tutup gözlerinin içine bakarakta söylemek vardı ama dediğim gibi böyle güzel bihaberden 1 ay daha mahrum kalmasın senin mutluluğunu oda paylaşsın derim ben🙂en güzelini en doğrusu sen bilirsin ablacım

teşekkür ederim canım allah sağlıklı birşekilde tamamına erdirsin tüm hamişlerin hamişliğini 🙂 AMA BENİ HAMİŞ MELEK YAPMADILAR NİYEEEEE 🙁

Mavişim kesinleşmesine çok sevindim canım, Allahım tamamına erdirsin inşallah, bir güzel prensesin olur da inşallah oğluşlarının yanına 🙂 gerçi hayırlısı tabikide sağlıklı sıhhatli olsunda kız - erkek fark etmez mavişim 🙂 Artık sende hamiş melek olduğuna göre sende bize dua etmeye başlayabilirsin 🙂
Oğluna söyleme konusuna gelince bende gelmesini bekle, dediğin gibi asker psikolojisi belli olmaz canı, mutlaka sevinir ama yanında sevinsin daha iyi 🙂
Hamişmelek yazısını da adminlerden birine söyleyebilirsin canım ..