Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızlar benim lekelenmem kan şekline döndü dualarınıza ihtiyacım var.

bitanem hemen doktorunu ara istersen belki de çok önemli bişey degıldır. Bizim dualarımız hep senınle ama sen geciktirmeden doktoruna ulşa, gerekiyorsa git bi baksın , erteleme sakın bitanem. Önemli bişey degıldır inşallah sıkma canını

AAAAAAAAA beni hala hamiş melek yapmamışlar yanlış bişeymi yaazdım acaba niyekiiiiii olmadıııı 🙁

canım sen hamilemisin ben ne ara kaçırdım. Ay çok mutlu oldum. Tebrik ederim ne berektli aymış... Çok şükür Rabbime. Mavişim inşallah maviş gözlü bir kızın olsun...

mavişim gözün aydın şekerim anca girebildim şimdi gördüm o mutlu haberi muhteşem bişey ya böle hamiş görmek sitede vallahi herkese ilham kaynağı oldunuz bi açıldık tam açıkdık hee😀 ayağımı sürterekmi geldim neee? 😀
seviyorum hepiniziii çokkkk hemdeee😀 buarada sevde lütfen erteleme git doktoraaa hemen ara doktorunu valla ilk aylarda normal bölesi ama sen yinede geciktirme belki meleğinle alakalı bişey değildir olsa bile mudahele etsiner canım dualrım seninle allahım meleğini sağ sağlım kucağına lamayı nasip etsin bzedeee
sağol canımcım evet be güzellik harbiden ayağını öyle bir sürümüşünki tuna ve ben koştura koştura geldik peşinden 🙂 dilerim bizde sürümüşüzdürde diğer meleklerimizde koştururlar arkadan 🙂 canım seninki içime doğduda kendimi bilemiyorum allahım tamamına erdirsin sağlıklı olsunda yeter ama kız olursada çoooookkkkkk sevinirim ev erkek kaynıyo zaten allahım eksikliğini göstermesin 🙂

herkese selamlarrr kızlarr🙂valla dün akşamdan beri kaynatmışsınızda kaynatmışsınız yani bune hız yaww oku oku bitmedi ben bittim🙂ya ben busabah doktora iğneden sonra son kontrele gittim yumurtalarım bigüzel çatlamışşşş🙂çok iyi dedi doktor.ay sanki hamilesin dedi oderece sevindim yani🙂geveze canım inşallah sende vardır bişeyler ya çok umutdolu yazmışsın sende güzel haberler ver bize.bak ben vericem az kaldı🙂 burçecim güzelim sen yat kalkma keyfine bak vajinal duşa takılma olurmu hiç öyle şey tabikide allah aldığın abdesti kabuleder sen normal duşuna al sadece birkaç saat sonra 🙂

Geri