Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

senlin seninn kaç gün sürdü başlamasıyla bitişi arası benim yazdığımda değdi bi kaç saat değmedi uyudum uyandım gene değdi nette araştırdım rengi kırmızı ve çok olmadıkça normal diyo ama insan tedirgin oluyoya bide iki düşüğüm varbenim gerçi onlarda direk musluktan boşalır gibi kan geliyordu.bu sadece siyah leke peçete koyuyom ona değiyo sonra geçiyo bikaç saat sonra gene değiyo.normaldir inşallah kızlar sizde dua edin bebeklerimize hayırlısıyla bişi olmasın.

kuzum benim ya çok tebrik ederim.ew taşıdığım için sürekli giremiyorum..inşallah hayırlısıyla kucağına alacağın günlerde gelir..bu aralar işyerindede sürekli arkadaşlarımın hamişlik haberlerini duyuyorum..bu ay bereketliymiş herhalde...hadi bakalım kendine dikkat et çiçeği burnunda hamiş...

kızlar günaydııınnn gece iyiymiş muhabbet. ben gündüz pek giremem.

Allahım tüm bekleyenlere bir an önce bebeklerini versin artık hepiniz duamdasınız, inş sizlere de nasip eder Allahım. hiç bi zaman umudunuzu kaybetmeyin unutmayın herşeyde bir hayır vardır.

17 nisanı 1. gün ayıcan canım ona göre 12-14-21 de gidiliyo takibe.

canım benim inş mucize gerçekleşir de hamiş olursun

biz hep gece ilişkiye girdik, ben bazen sabah bazen öğlem banyo yapmıştım canım

canımmmmm ne güzel anlatmışsın, Allahım hepinize nasip etsin inş

fıstık hissediyomusun yoksa ay inş 12. hamiş sensindir

canımm Alahtan umut kesilmez en doğru zamanda gelir inş bebeğin, takama kafana bak gelecek sana süpriz yapacak.

öle yapiyoz zatenn sonra ayaklarımı havaya dikiyorumm 15dk uzaniyorm o şekilde ama kalktığımda yine akıyorr🙂
fazlasının akması normal canım

canım tedirgin olma, inş bebeğin anneciğine sıkı tutunmuştur, hep orda olduğunu düşün Allah kuc alm nasip esin.

canıımmmm valla nisan ayı iyi geldi tşk ederim aminn umarım gelecek ay sizler mutlu olur bağırırsınız burdan🙂)

günaydın herkeze orjiiii,geveze ,sılam, burçemm gece kaynatmışsınız yine 🙂 canlarım hiç canınızı sıkmayın ben hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ederim asla şart koşmam sizde biraz daha dayanın az kaldı her ay böle 5-6 hamiş çıkarsak oooohooooo seneyi herkes hamiş olarak tamamlarız 🙂 ama size işin sırrını söylimi bunu esinimde sölemişti düşünmemek ve üstüne düşmemek ben geçen aya kadar kafayı bozmuştum oldumu olucakmı yok oram ağrıyor yok buram ağrıyor sonraaaaaaaa hüsran fakat buay kendimi diyete odakladım ve hepo konuyu araştırdım yani mevzuyu değiştirdim bide eşim çok yoğun ve yorgundu doğru dürüst çalışmada olmadı yazmıştım zatenhiç beklemediğimi ama olmuş yani allahım ol dedikten sonra birkere bile eşinle birlikte olsan yetiyor 🙂 bu yüzden lütfen kendinizi hırpalamayın olucak hepinizin bebişi olucak sadece ilgi odağınızı değiştirin ve oluruna bırakın daha öncede dedim ya ben iki oğlumda hiç böle bişey yaşamadım allahım ne zor işmiş hamiş kalmak diye şaşırıyodum sırrı umursamamakmış sizleri çok seviyorum ve herzaman duacınızım meleklerim 🙂

mavişim gözün aydın şekerim anca girebildim şimdi gördüm o mutlu haberi muhteşem bişey ya böle hamiş görmek sitede vallahi herkese ilham kaynağı oldunuz bi açıldık tam açıkdık hee😀 ayağımı sürterekmi geldim neee? 😀
seviyorum hepiniziii çokkkk hemdeee😀 buarada sevde lütfen erteleme git doktoraaa hemen ara doktorunu valla ilk aylarda normal bölesi ama sen yinede geciktirme belki meleğinle alakalı bişey değildir olsa bile mudahele etsiner canım dualrım seninle allahım meleğini sağ sağlım kucağına lamayı nasip etsin bzedeee