öyle tabi canımcım ama elde olmuyor üzülmemek.
Yahu ne zor seymıs bu bebiş yapmak. Eski türk fılmlerınde bır gecede oluverıyordu ne kolay gözüküyordu🙂)))
kuzum benim ya strestenmi gecikti acaba.sıkma canını bak listemiz orda gıcır gıcır duruyor..inşallah gelecek ay bebişli gelir..[/QUOTE]
normalde hiç gecikmezdi, gecikince bende heyecan yaptım acaba mı diye ama boşu boşuna yapmışım heyecan. yapacak bısey yok maalesef denemeye devam kısmet artık .
haziran13 aramıza hoşgeldin tatlım..inşallah nickin gibi buralar yaz havasıyla dolar..hepimiz rahatlarız artık bebişlerimiz süprizimiz olur inşallah.
ya kızlar farkettimde bugünlerde hepimiz çok huzursuzuz,bir umutsuzluk çökmüş üstümüze..neler oluyor bize yaa ...bende bu gün ağladım bir sürü.hastanede bi arkadaşla karşılaştık. Nasıl bana hava atıyo🙁 ben korunduğum halde hamile kaldım sen çok stres yapıyosun böyle giderse hamile kalamıcaksın diyo..bide espri yaptığını sanıp kahkaha atıyo.geçen bir arkadaşta aynı şekilde konuştu(buda korunarak hamile kalanlardan);seninle birlikte evlenenler hamile kaldı senden hala bişey yok diyo..ben ne yapayım karnımı yarıp içine bebekmi koyayım.rabbim vermeyince olmuyo işte...sanki benim acıma inat yapıyolar gibi bu gün bir arkadaşın daha hamile olduğunu öğrendim..
ooof ooffff çok sıkıldım artık...herşey üstüme geliyor artık..🙁🙁🙁
canım çok tatlısın ya şu yazdıkların varya tam da benim içimden geçenler. Ben allahıma dua ediyorum inşallah benim bebeğim olursa ben kimseye böyle şeyler yapmayacağımmm.......
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak: 1.best_dream..................30 ocak ??
2.pirenses......................10 şubat
3.salkım...........................12 şubat 4.tuvanna.........................15 şubat 5.aymelek.........................19şubat 6.pnr79..........................19-20 şubat 7.çölmeleği.....................21şubat 8.elif_ecrin.............22 şubat
9.mavikedi.....................24 şubat 10.tunaa..........................24-25 şubat 11.elçin&su...................26 şubat
12.beklenenbebiş...........29 şubat 13.bembeyaz..................... ?? süpriz tarih (düzensiz..)
:salıncak: 1.haziran13.....................3 şubat???? 2.pirenses.......................10 şubat 3.salkım...........................12 şubat 4.tuvanna........................15 şubat 5.aymelek........................19şubat 6.pnr79.............................19-20 şubat 7.çölmeleği......................21şubat 8.elif_ecrin.......................22 şubat
9.mavikedi.......................24 şubat 10.tunaa...........................24-25 şubat 11.elçin&su......................26 şubat
12.beklenenbebiş...........29 şubat 13.best_dream................6-7 mart???? 14.bembeyaz.................. ?? süpriz tarih (düzensiz..)
bembeyazcım beni de sonlara atabilirsin. Gecikmesi ile ben, umutlandıran adet ön belirtisi geldi. umutlar bi sonraki aya kaldı maalesef... Bir sonraki tarih 7 Mart
:salıncak: 1.pirenses.......................10 şubat 2.salkım...........................12 şubat 3.tuvanna........................15 şubat 4.aymelek........................19şubat 5.pnr79.............................19-20 şubat 6.çölmeleği......................21şubat 7.elif_ecrin.......................22 şubat
8.mavikedi.......................24 şubat 9.tunaa...........................24-25 şubat 10.elçin&su......................26 şubat
11.beklenenbebiş...........29 şubat 12.best_dream................6-7 mart???? 13.bembeyaz.................. ?? süpriz tarih (düzensiz..) 14.haziran 13...................6-7 mart