Kız orjim söle adresini seni ayağımın altına alıp dövücem şöle bi güzel.Abla diyosun ya bizlere,azıcık sana ablalık yapalım senn silkelenmeye ihtiyacn var.Bitanem nasl söz o öle??ALLAHA isyan ediyosn cnm sen resmen??sakın böle bişe yapma.O zaman bende bebeğimi kaybettiğimde isyan etseydm,ya da çitos isyan etseydi o 16 yıldır bebek bekliy😵 napsn söler misin??Ben isyan edip bebek yapmaym o zamn düştü diye.Neden başkasnn bebeği ölmedi de bnm bebeğim öldü dye hayata küsseydm o zaamn??Bunları düşün ne halde olursa ol ALLAHA asla isyan etme.Seni yaratan,herşeyin iiisini senden daha ii bilen biri var O DA MEVLAM sen değilsin tamam mı güzelim??Nefes alıyosa,sağlıklıysan MEVLAM izin verdiği için alıyosun sağlıklısın hamd olsun...Seni yaşatan biri varsa,bebeğini yaşatacak olan neden yaşatmasn??Gücü mü yetmeyecek RABBİMN sümme haşa??Dünya imtihan dünyası,böle herşeyde isyan edicek olursak ALLAH korusun şeytana uyanlardan oluruz.Ne mutlu sabredenlere diyor...Umarım bu sölediklerimi anlamşsndır yoksa seni gelip dövücem Hadi bana ve burdaki ablalarına ii oldunu söle,isyan etmeyeceğini söle.Biz seni seviyorz ve dua edeceğiz tamam mı??Öpüyorum seni kocaman çatlağım bnmmmburcem banamı abla dion 😕 yoksa citosumamı rabbim bana vermesin tüm isteyenlere versin can ve gönülden istiyom