Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Tuna yaaa bir idrar daha yapsaydın ya yarını bekletmeseydin, gelmiş bebeğin bencede, hadi oğlun kardeşine siz de 2. bebenize kavuluyorsunuz. Gözüna ydın olsun hayatım, darısı tüüm isteyenlerin başına tez zamanda

ben ccıktım allah hepimizin yardımcısı olsn rabbim en güzel mutlulukları sizlere versin hakkınızı helalll edin gelmezsem merak etmeyin beni sakın arara araa girerim sizlere yazarım ((

ayşegül ablam abimiz nasıl oldu duam sizlerle allah ona en kısa zamanda şifa deva versin rabbim tez zamanda bebeni kucagına agrısız sızısız kucagına versin RABBİM BU KUTLU DOGUM HAFTASINDA BİZLERİN VE GÖNÜLLLERİMİZİN YANINDA OLSUN VE BİZLERE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP EYLESİN EN KISA ZAMANDA ŞİMDİLİ HOŞCAKALIN HEPİNİZİ SEVİYORUM

Kızlar ne haber? Nasıl moraller? Çatlak üzme kendini bakiim, kızıcam sana ha? 🙂 Kıyamam kızmaya şaka bir yana da, kız genceciksin, sağlığınyerinde, daha öncede dedim daha 10 tane bebek yapacak zamanın var senin. Bu arada doktora gittiniz mi hiç? Acele ediyorsunuz ya, gidip bir danışın doktora gitmediyseniz

canım gittim ben dr doktor rahimde hiç bişi yok yumurtan biraz tembel amaoda gebelige engel degil dedi bana 6 ay verdi sonra gel tedaviye başlıcaz 1 ay oldu hemen hemen canım kızın kızın bişi olmaz üzülmüyom rabbim yanımda biliyom yanımızda ben cıkıyom inşallah sana ve tüm istiyenlere verirr rabbim kucakları boş komasın baby herkeze nasip eyler :bebegim:

sık sık girmeye çalişş merakta bırakma bizi

Canım benim inan gözlerim doldu duygulandım..Allahım sizlerden razı olsun ettiğiniz dualar önünüze gelsin canım.Allahım beni beklettiği kadar hiç birinizi bekletmesin gerçekten zor bir sınav rabbim yinde beterinden korusun.Belki çok klasik olacak ama gerçekten müminin mümine dua etmesi çok hayırlıdır ve kabul olur ve benimde gerçekten bu dualara ihtiyacım var ablacım..Rabbim eşinle yuvanızda ağız tadıyla bir ömür oturmayı nasip etsin ve yuvanız bebeğinizle şenlensin canım benim

yoklama yaptm çitosuuuuuuuuuuuuuuummmmm.Yoktun gelmedn bende yok yazdm
bi dahakine zamannda gel özletme kendini öslüyom yawwww
herkes burda olsun yazılı yoklama yapıcamm haftaya
.Soru bebekleri kim getiriyor??a)Leylekler b)Göçmen kuşları c)Güvercinler d)Kuşum aydın e)Gıdakladıktan sonra biz
çalışın gelin.Yok elektrikler gitti,yok sular kesildi anlamam bahane istemiyorum.
Yok çalışmalara kaldm,maça çıkacağım falan da duymayacağım.
..hadi bakem çalışın gelin başarılar diliyorum

burcem banamı abla dion 😕 yoksa citosumamı rabbim bana vermesin tüm isteyenlere versin can ve gönülden istiyom

Canım nasıl dua ediyorsun sen?Rabbim bana vermesin de ne demek?Çok ayıp sana hemen böyle rabbine küsecekmisin bak bu bizim sınavımız ve canım sakın şunu unutma şu anda hastanelerde ölüm kalım savaşı veren insanları ve onlar için ağlayanları DÜŞÜN LÜTFEN! Allahım dermansız dert vermesin ve bak görüceksin bebeğin olucak bende sana bunları hatırlatıcam..Git elini yüzünü yıka kafanı dağıt bir dahaki ay için hazırlıklara başla 🙂

KOZA merhaba canım hoş geldin🙂kızlar sizlerde hoş geldiniz🙂

Sheker canım sen beni var yaz
ben yine kaçıyom kocişe meyve tabağı hazırlıycam baha küsüyo hep nettesin diyo 🙂Biraz onunla durim yine gelirim birazdan görüşürüz hepinizi kocaman öpüyorum😉