sevinmiyorum zaten hayal kırıklıgına uğrarım diye cok korkuyorum inşallah ikimizinde bebişleri dayanamayıp gelmiştır inşallah öyle olursa ikimizde aynı anda oluyoruz dimi ne güzel hadi inşallah...
aminn canımmmmm ama umutsuzluğa düşmmeeee bak seninn yine bi umudun varr bak bizim bu ay o umudumuzda kalmadi bidaki ayı beklicezzz allah umudunu boşa koymasıınn inşşş bu ay senin güzel haberlerini alırız canım üzülmeee bak ben de oklavayi alırımm elime haaaaaaaaaaaaaaaa dettttt
canım benimde 1 gün geçti adetim ama daha sevinmek için erken diye düşünüyorum kasıklarım belim zonkluyor inşallah bebikin gelmiştir ben mevsim değişikliğinden sapıttım diye düşünüyorum..... 🙂
size bugünn gördüğümm rüyayı anlatmak istiyorumki zaten rüyamda da hemen size anlattımmm🙂.kucağimda 5 yaşlarinda bir kız çocuğuu yürüyoruzz o yorulmasınn die kucağima aliyorummm yollar çamurluu ama birden salatalıkk tarlasına giriyoruzzz diyorumm şu salatalıklardan toplasammm ne güseller diee ama çocukk kucağimda olduğundan topluyamıyoruum sözde ayağimla toplamaya başliyorumm ve yürümeye devam ediyoruumm ve oturuyorumm ayağima baktiğimda büğtün salataliklari toplamişim ve ayağimin altında birikmiş ayağimda topladiğimm salatalıklarr sapasağlam ayağima yapişmişş hayretler içinde kaliyorumm sonra bi kadınn la karşilaşiyommm bana domates gösteriyooo ve 1 tane alip yiyorumm sonra kucağimdaki kızada yediriyorumm böle çok sebzeli bi rüyaydii 🙂))
Sen beni hep unut emiiiii kaçtır yazıyon bir beni unutuyon ............... şaka 🙂 canım şaka 🙂 sakın inanma allahım tüm isteyenlere ve kıymet bilenlere versin bebikini ben hala kırmızıyı bekliyorum ama yok sadece çok sancılanıyorum kasıklarım zonkluyor ama neye delalet bilmiyorum 2 aydır sapıttı benim adet düzenim noluyo anlamadım hadi hayırlısı sanki olacakmışım gibi ama 🙂
burası benimm içinn bi teselli olduu sizler sayesinde iki çift laff ediyorumm 🙂yaşadiğim yerde derdimi içimi dökeceğimm hiçkimse yokk işte tesadüfenn burayii buldumm şimdi huzurluyummm artıkk gece rüyalarima giriyorsunuzzzzz...🙂):🙂
kıyamam sana bitanem benim sen kaç yaşındaydın sakıncası yoksa yazarmısın şimdi benim oğlumda uzak ellerde sen öyle diyince içim acıdı senide yavrum gibi hissettim 🙂 oğlum 21 yaşında asker 🙂
aminn canımmmmm ama umutsuzluğa düşmmeeee bak seninn yine bi umudun varr bak bizim bu ay o umudumuzda kalmadi bidaki ayı beklicezzz allah umudunu boşa koymasıınn inşşş bu ay senin güzel haberlerini alırız canım üzülmeee bak ben de oklavayi alırımm elime haaaaaaaaaaaaaaaa dettttt