Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sevinmiyorum zaten hayal kırıklıgına uğrarım diye cok korkuyorum inşallah ikimizinde bebişleri dayanamayıp gelmiştır inşallah öyle olursa ikimizde aynı anda oluyoruz dimi ne güzel hadi inşallah...
ahhh canım ağzından bal damlıyor inşallah allahım o kalbinin güzel sesini duyarda beraber yaradana dua ederiz hadi bakalım irtibatı kesmeyelim 🙂 🙂 🙂

ewt ama umudum kalmadı artık gösümdeki belirgin damardan başka belirtim yok damarım gögüs ucuma inmiş ama sırt agrım var arada agım agrıyor
korkuyom artık

Yüce rabbim bu mübarek kutlu doğum haftasının hörmetine ve cumanın bereketine, Hz muhammedin,hz zekeriyanın hz meryemin evliya ve enbiyaların yüzü suyu hörmetine inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin cani gönülden rabbimden diliyorum ablam umarım bu ay bebeğinin müjdesini bizlere verirsin tuna ve orji inşallah bu günler 3 hamişimiz olcak.Diğer arkadaşlarım Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın sizi çok öpüyorumm

size bugünn gördüğümm rüyayı anlatmak istiyorumki zaten rüyamda da hemen size anlattımmm🙂.kucağimda 5 yaşlarinda bir kız çocuğuu yürüyoruzz o yorulmasınn die kucağima aliyorummm yollar çamurluu ama birden salatalıkk tarlasına giriyoruzzz diyorumm şu salatalıklardan toplasammm ne güseller diee ama çocukk kucağimda olduğundan topluyamıyoruum sözde ayağimla toplamaya başliyorumm ve yürümeye devam ediyoruumm ve oturuyorumm ayağima baktiğimda büğtün salataliklari toplamişim ve ayağimin altında birikmiş ayağimda topladiğimm salatalıklarr sapasağlam ayağima yapişmişş hayretler içinde kaliyorumm sonra bi kadınn la karşilaşiyommm bana domates gösteriyooo ve 1 tane alip yiyorumm sonra kucağimdaki kızada yediriyorumm böle çok sebzeli bi rüyaydii 🙂))

unuturmuyum hiç ablam aklımızdasınız inanaın hepinizin ismini sayamıyom ama sitedeki beyleyenler dua ediyom

kıyamam sana bitanem benim sen kaç yaşındaydın sakıncası yoksa yazarmısın şimdi benim oğlumda uzak ellerde sen öyle diyince içim acıdı senide yavrum gibi hissettim 🙂 oğlum 21 yaşında asker 🙂

umudumu kaybetmek istemiyom ama caresizlikte beni bitiriyor tamm sustum sustum alma eline 🙁