Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

zaten şu etraftaki boşboğazlar olmasa bu kadar stres yapmıcaz,onlar yüzünden meleklerimize hasret kaldık🙁

slm kızlar nasılsınız? haziran13 test yaptın mı? best_dream sen ne yaptın tatlım çok merak ettim yaw🙂 bu ay güzel gelişmeler olacak gibi hissediyorum 14 şubat sevgililer günü de var 🙂🙂🙂🙂🙂🙂

canım benim yaa kıyamam sıkma kendini, sen takma onları kimseye aldırma boşver zaten böyle yapıyorlarsa gerçek arkadaş değillerdir. hayırlısını doğru zamanı Allah bilir, inş bir gün hepimizin yüzü gülecek, burası bebeiş haberleriyle dolacak🙂

haziran13 nptın canım? yaptın mı testi? ay bizi meraktan öldürme haberdar et, inş 2. çizgiyi görmüşsündür bebişin gelmiştir.

kızlarr bu ay çalışmaları sıkı tutun, ben başladım valla biraz erken başladım ve baya da uzun tutmayı düşünüyorum, siz de erken bırakmayın, tabi Allah bilir bebişin ne zaman geleceğini.. burası yakında şenlenecek, kocalarımıza güzel bir sevgililer günü hediyesi olarak bebek haberi veririz inşallah🙂

Şubat sonucunu merakla bekliyorum eşim bir gazetede yıllık burcunu okumuş kasımda bebek varmış öyle yazıyormuş boğa burcunun duyduk duymadık demeyin. Kasımda Aşk Başkadır filmi de var bizim için güzel bir aşk olur inşallah bebişimizle. 14 Şubat Sevgililer Gecesini iyi değerlendirmek lazım.

Bizim Listemizin bebişleri herkes kapsın kovalardan bir tanesini hepimize yeter 🙂

ay kuzum benimde burcumda ocak ayında hamilelik gözüküyor diyordu ama üstüne bi ocak daha gelecek ama bende hala bişey yok🙁

bu arada şu bebişlerin sağdan üçüncüsünü ben alayım bari😀

aymelek canim benim sen uzme kendini. onlar bu bekleyis nedir nasil zordur bu hasret nasil bir seydir ve daha nicesini bilmedikleri icin halden anlamayan vicdansiz bence ahlaksiz insanlar. Insanlarla her zaman her konuda karsimdaki bundan uzuntu duyarmi duymazmi kirilirmi kirilmazmi diye dusunup tartmak gerek. Ama hayatimizda boyle insanlar da cok canim. Biz mumkun oldugunca kulak asmayalim olelerine. Uzme sen kendini