T
tuvanna
Forum Okuru
kaderdaslarim
hepimiz ayni durumdayiz malesef insallah burada birbirmize guzel haberler vererek birbirimize destek olacagiz ,skintidan dudaklarimda ucuk cikmaya basladi esimede soyleyemiyorum uzulmesin diye icime atiyorum artik ,sabir ve beklemekten baska elimizden bir sey gelmiyor malesef,salkimcigim bence calismalara devam et cunku ne zaman olacagi belli olmuyor kimi arkadasim adete yakin hamile kalmis, gec yumurtlamis olabilirsin gun asiri iliskiye devam allahtan umut kesilmez...
Bir offf çektirdiniz bana offffffffffff🙂)ne olcak bu bizim halimiz elçin su aynı duygulardayız demekki. Benimde her ay geçtikçe korkularım dahada artıyor her ay aynı şeyleri yaşamakdan çok sıkıldım .Kafamı dagıtmaya çalışıyorum olmuyor bu ay düşünmücem dedim olmuyor ben ne yapcam ya 🙁((( Bu ay doktor pazar salı çalışın demişti klomen kullanmıştım bide çatlama ignesi acaba çalışmalara devam mı etsem şaşdım kaldım ya .yardımcı olun bana melekler akıl verin ne yapıyım 🙁((((
hepimiz ayni durumdayiz malesef insallah burada birbirmize guzel haberler vererek birbirimize destek olacagiz ,skintidan dudaklarimda ucuk cikmaya basladi esimede soyleyemiyorum uzulmesin diye icime atiyorum artik ,sabir ve beklemekten baska elimizden bir sey gelmiyor malesef,salkimcigim bence calismalara devam et cunku ne zaman olacagi belli olmuyor kimi arkadasim adete yakin hamile kalmis, gec yumurtlamis olabilirsin gun asiri iliskiye devam allahtan umut kesilmez...