beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak: 1.best_dream..................30 ocak ??
2.pirenses......................10 şubat
3.salkım...........................12 şubat 4.tuvanna.........................15 şubat 5.aymelek.........................19şubat 6.pnr79..........................19-20 şubat 7.çölmeleği.....................21şubat 8.elif_ecrin.............22 şubat
9.mavikedi.....................24 şubat 10.tunaa..........................24-25 şubat 11.elçin&su...................26 şubat
12.beklenenbebiş...........29 şubat 13.bembeyaz..................... ??
diğer arkadaşlar da ismini listede görmek istiyorlarsa beklenen adet tarihini yazarlarsa seviniriz
merhaba arkadaşlar bende dun üye oldum foruma, beni de aranıza alırsınız umarım. 3 aydır denıyoruz maalesef hala sonuç yok 🙁 bugün adet olmam lazım dua edıyorum olmasın dıye ama kasıklarım da acayip bi ağrı var sanırım hastalanıcam 1-2 gun içinde🙁 Allahım hayırlısı ile hepimize nasip etsin inşallahh. Birlikte seviniriz hepimiz inşallahh
senin kırılman beni gerçekten çok üzmüştü dünden beri.o yüzden geçmiş sayfalara baktım şimdi ve her sayfada senin için bende dahil diğer tüm arkadaşların yorumu var.hepsinin senin için güzel dilekleri olmuş,istersen bakabilirsin tatlım..kız inşallah bu alınganlık bebiştendir😀
ay canlarım vallahi üzdüm sizi ama inanın burda birbirmize destek olmaya o kadar alıştımki sizde duymayınca sesim çıkmıyor boğuluyorum zannettim.Kusura bakmayın kızlar.Bende hepinizi çok seviyorum.Ben bu arada hala regl olmadım.Eğer bu alınganlığı bebiş yaptırıyorsa çıkınca sorarım ben ona.İnşallah hepimiz için hayırlı haberler alırız canolar.Öpüyorum hepinizi
merhaba arkadaşlar bende dun üye oldum foruma, beni de aranıza alırsınız umarım. 3 aydır denıyoruz maalesef hala sonuç yok 🙁 bugün adet olmam lazım dua edıyorum olmasın dıye ama kasıklarım da acayip bi ağrı var sanırım hastalanıcam 1-2 gun içinde🙁 Allahım hayırlısı ile hepimize nasip etsin inşallahh. Birlikte seviniriz hepimiz inşallahh
Best dream bazen insan alıngan olabiliyor. Ama buradaki herkes birbirini merak ediyor. İş güç koşuşturma siteyi çoğu zaman sadece okumakla geçiyor ve sonra cevap verilecek bazı şeyleri atlıyor insan. bir de malum çalışmalara devam 🙂 Alınganlık hamişlik belirtisi diyorlar belki de habercisidir bu ay kısmet .. Duygusal mı yapıyor artık bebiş 🙂 bu bebiş sana gelsin sevgili arkadaşım best dream Ekli dosyayı görüntüle 4031
bende tek tek hepinize cevap vereceğim.Üzdüm sizi.Canım saol inşallah öyledir.İnşallah hepimiz hamileyizdir de şuan bilmiyoruzdur.Vallahi 4 ay oldu artık.Canım sıkılmaya başladı.2 aydır gecikip hamile olmayınca psikolojim bozuldu.Tekrar kusura bakmayın canım
güzelim rica ederim yine istediğin varsa sorabilirsin, ama arkadaşlara kırılma yaa ben evde olduğum için hergün bakıyorum, senin msj o yüzden denk geldim elimden geldiğince herkese yazmaya çalışıyorum ama arkadaşlar görmemişlerdir veya görüp de içlerinden dua ettiklerine eminim yoksa herkes destek olur lütfeeen alınma. bebiş için dileklerine tşk ederim inş hepimiz güzel haberler veririz kib..
Tunacım tekrar teşekkür ederim canım.Zaten destek hissetmek istediğim zaman hemen siteye sizlere koşuyorum.Bende elimden geldiğince size destek olmak isterim öpüyorum seni
ya hayatım nerden çıkarıyorsun bunları.bazen hepimize oluyor bu durumlar.insan buraya o kadar bağlanıyorki,bazı zamanlar vakit olmasa bile sadece yorumları okumak için giriyor insan..hem şuna kesinlikle inanmanı isterim burdaki arkadaşlar gerçekten çok samimi ve sıcak..birimizin üzüntüsüne hepimiz üzülüyoruz,sevincine hepimiz sewiniyoruz ve birbirimiz için o kadar çok dua ediyoruzki buna sende dahilsin tatlım...böyle bir tepki vermene şaşırdım..belki bu aralar biraz gerginsin o yüzden ama olsun gerçek dostlar birbirine kırılmaz🙂biz seni çok sewiyoruz🙂
Aymelekçim kusura bakmayın vallahi çok üzmüşüm hepinizi.Ama size o kadar alıştım ki beni duymadığınızda kötü oldum.Vallahi 2 gündür çok kötüyüm bugün anca kendime geldim.Sende beni mazur gör.Öptüm
Kusura bakma best_dream benim bu ay kafam çok dalgındı.yorum okuyordum ama yapmıyordum hep kendı derdımı yazıp duruyordum.Ondan yazını gordum ıcımden dua ettım inş güzel haber verir die.cnm biz burda hepimiz dostuz untma ama hepımızınde aynı derdı oldugu ıcın ara ara kafa dagınıklığımız olabılır hakkınıda helal et 🙁 umarım müjde bu ay hepimizden gelir