Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ahhh canım o bebekler öle tatalıdırlarki haklısın bakanın hop şıp die aniden yapası gelior ama ne hop diyince oluyor nede şıp diyince acaba gel desem gelirmi tatalı dille
ozamanda gelmez degil ama ben onu kulagından yakalarsam getirtmesini bilirim zilliyle keratanın hadi hakkımıza hayırlısı mevlam gönüllerimiziz dualarımız boş komasın amin amin amin

sakın üzülme sende anne olacam mevlam taktir ettigi zaman bak görecen bu sefer sen hamiş olunca hamiş olmak isteyenleri ii anlıcan ve onlara kalpten mevlama el acacan ve dua edecen gelecek rabbim gelecek dakkayı tarihi bilir o yoktan var edendir sadece 1 ol demesine bakar duamızı eksik etmeyelim ve kalbizi ferah tutalım olacak görürsünüzz

allahım tez vakitte versin muradınızı hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun herzaman duamdasınız hepiniz hamiş olucaksınız allahımın izniyle inşallah

sagul ablaların en güzeli ALLAH RAZI OLSUN RABBİM KOCANA ACİL ŞİFA VERSİN HASTALIGI ONDAN ACISIZ KEDERSİZ SORUNSUZ UÇU VERSİN mevalma derdi verende odur demanıda hastalıgıda yeterki şükür edelim bizim öüdülümüz mevlamın yanında oo kullarını merhamaetinden asla esirgemezzz dua edelim sabır edelim kalbizi herzaman ferah tutup alalah tevekkül edelim ona yönelelim gerisi su gibi gelir gecer 🙂

beni çok duygulandırdınn düşüncelerime tercüman olmuşsunnn allah en kısa zaman da bebişini kucağina almayi nasip etsinn

Dışardan insanlar o kadar çok akıl veriyor ki.Stress yapma kafana takma olur olur zamana bırak.Zaman geçmiyor ki bırakayım.Bak başa sardım yine koca 1 ay beklicem.Gözümde yaş kalmadı artık heray hüsrandan.İnsan yaşamadan anlayamıyor.Bazen gücüm tükeniyor dizlerimin üstüne çöküyorum ama kalkmak zorundayım yapacak birşey yok.Ne kadar sürer bu süreç fikrimde yok.Bir umut hayalimin peşinde sürükleniyorum.Ama yinede Rabbime şükür sağlığımız yerinde.

sabırdan söz ediyom
kendim sabredemiyom aman allahım bullar benim kalbimden ellerimemei dökülüyor
ayy inanamıyom kendime
neyse görüşürüz millet ugraraım sizleri cok seviyom

sheke_sey mevlam sabır ve bir an önce bebeiş versin
tuna ablam seninden güzül göbüşüne hayırlı saglıklı bir kız versin böle cimcimeli
oglunda inşallah engüzelinden en güzel yere gelirr
çitosun sende bir an önce yumurtlada listeyi ortadan ugurla sondan degil kız
AYŞEGÜL: ablamada allahtan sabır ve mevalma eşine şifa versin diorum ve dualarımızı onun eşinden eksik etmeyelim
ya sayamadıgım beklenene bebiş burcem defne best darm hepsi hepsi

VE HAMİŞLERİMİZEDE ALLAHTAN SAG SALİM EVLATLARINI KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ETMESİNİ İSTİYORUM
yolcudur abbas baglasan durmaz bende gidem artık yemek yapam malum işler bitmez hepinizi cok sever bu az buçuk orjinal-catlaq rabbim mevlam sizlerle olsun 🙂