kızlar merhabalar nasılsınız herkese hayırlı gunler dılıyorum bu arada hayırlı hamişli gunler 🙂
tunam.....canım benım cok sevındım ınsallah hamişşindir rabbım hakkında hayırlısı versın ınsallah kelebegın göbısıne tutunmustur oglusumusada kardesı gelmıstır.kan testı yaptırsan daha kesın sonuc olur ınsallah bu arada ınsallah oglun bırıncı olur cok tatlı ve yakısıklı bı oglun var massalah ınsallah onun yanınada bı prenses merhaba der sana....rabbım hakkında hayırlısını versın cnm benım
bu arada kızlar desteklerınız ıcın cok tsk ederım ama gercekten bazen umudum kalmadıgını sanıyorum ne bılım eşimede dun bır suru msj attım ne varsa ıcımde soledım benı anlamsını saglamalıyım anlıyor acele etme dıyor olacak olmassa dunya sonu degıl dıyor ama yınede ben acıkladım herseyı geldıgı geceden bellı hıc konusmadık evde küs gıbıyız o yansmaya calıstı ama ben kactım bıraz hatasının farkına varsın dıye bılıyorum kıyamaz bana ama yınede bıraz dızgınlerını cekmesı lazım çok sinirli bi yapıya sahıp tabı aksı bırsey soylemedıgım surece bilmiyorum kendımı yıpratıyorum galıba nereye kadar melek dıyorum aynaya gecıp kendımle konusuyorum anam onları soyleyen ben degılım sankı yıne aynı oluyorum bı doktora gıtme zamanı geldı sanırım artık bakalım yarbbım hakkımda hayırlısnı versın bana dayanma gucu versın amin amin amin ALLAHIM KIMSENIN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN İÇİNDEDE BİZE NASIP ETSIN İNŞALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH