Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

amin simeliciğim inş, hayırlısı tabi.

lalezarım sağol ablası🙂 bu bize büyük süpriz oldu, bir de kral olup üstüne kardeş haberi alırsak tam süpriz olacak🙂))

kızlar dilekleriniz için tşk ederim, altımızda eczane var sonucu eczacıya gösterdim, negatif dedi. pozitif sonuç için iyice koyu olmalı dedi bilemiyorum artık, zaten çizgi çok az belirgin, ben de pek güvenmiyorum yaa.. sanki adet olucam gibi ağrım var. inş hepimiz güzel haberler alırız.

bu arada bizleri çookk mutlu eden bir haber aldık, oğlumu ben eskişehirin yerel gazetelerinden birinde mini kral-kraliçe yarışmasına sokmuştum, gazeteden kupon falan topladık ama çok emek vermiştim. 76 aday içinden 8 kız 8 erkek 16 finalist seçilecekti, kazananlara hediyeler var ve cumt günü finalistler yarışıp kral-kraliçe belirlenecek. oğluşum 8 kral adayı içine girmişşş çok çok sevindik, harika bir duygu bu🙂)))

ayyyyyyyy inşallah abla oglum 1 olur bu arada üzülme bebeişin gelir inşallah pozitif düşün pozitif olsun ablamm

ayyy bunlar nekadar tatalılar öle bakınca gözlerim doldu 3 tekine bakınca gülmeme geliyor ne tatalı öle sanki beni sevin kendini sevdiriyor kerata hahaha rabbim bizlerede bunlar gibilerini nasip etsin :grev:8 ne kadar tatalı yeri dar gelior sanki göbüşü itiyor gibi geldi bana yasemin allah razı olsun bu paylaşımın için cok güzeller ellerine saglık
bişet degil canım.rabbim hepimize nasip eder inşallh.tek istegim bu dogrusu.

kıs gitsem cıkmazki 7 kaldı reglme şimdide göbüşümün alt agrıyor böle igne batıyor gibi
kan testinde çıkar.bizi merakta koyma.sakın bizden ayrılayım deme sen bize lazımsın
inş orjinim güzel dileklere tşk, ben şimdi çıkıyım malum oğlum evde çok rahat yazamıyorum AEO herkesi öpüyorum...
nasip inşallah hamişsindir canım.oğlun adına sevindim yarışmayıda kazanır inşallah.tabi bu tatlılıkla kazanmazsa şaşarım

yaaaaaaaa bebek istiyorummmmmm.
Gel bebeğim ne olur gel artık.İnsan hiç bilmediği tanımadığı görmediği birini böyle bekler mi bağrına basmak için?Annen seni bekliyor.Hayal kuruyor.Hayalleri hep iki kişilik.Karnındayken seninle konuşmak istiyor.Senin içinde bir dilim ekmek bir kaşık yemek bir bardak süt içmek istiyor.Senin içinde derinnnnn bir nefes almak istiyor.Ayaklarını uzatıp seninle koltukta gündüz kuşağı sefası yapmak istiyor.Hatta biraz şımarıklık yapıp kuzusuyla , babaya akşam sipariş vermek yemek yapmaktan kurtulmak istiyor.Geceleri bir tekme ile uyanmanın hayalini kuruyor.Bir vücutta iki kalp olsun istiyor.Annen canından can istiyor.Her gün dua ediyor senin için sen yokken bile.Eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun diye.Bilmiyor gelir misin?Hasretle bekliyor ama.Kokunu bile alıyor şimdiden.Minik ellerinle bir parmağıma nasıl yapışacağını hayal ediyor.Doğacağın gün geliyor aklına.O beklenen kişinin hasretinin bittiği gün.Aklımda hayalimde odan beşiğin uyku setin kıyafetlerin halın perden oyuncakların herşeyin hazır.Annen ve babanda hazır.Daha fazla bekletme bizi gel bebeğim çok özledim seni.:küstüm::uhu::yumurta::hamile:

yaaaaaaaa bebek istiyorummmmmm.
Gel bebeğim ne olur gel artık.İnsan hiç bilmediği tanımadığı görmediği birini böyle bekler mi bağrına basmak için?Annen seni bekliyor.Hayal kuruyor.Hayalleri hep iki kişilik.Karnındayken seninle konuşmak istiyor.Senin içinde bir dilim ekmek bir kaşık yemek bir bardak süt içmek istiyor.Senin içinde derinnnnn bir nefes almak istiyor.Ayaklarını uzatıp seninle koltukta gündüz kuşağı sefası yapmak istiyor.Hatta biraz şımarıklık yapıp kuzusuyla , babaya akşam sipariş vermek yemek yapmaktan kurtulmak istiyor.Geceleri bir tekme ile uyanmanın hayalini kuruyor.Bir vücutta iki kalp olsun istiyor.Annen canından can istiyor.Her gün dua ediyor senin için sen yokken bile.Eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun diye.Bilmiyor gelir misin?Hasretle bekliyor ama.Kokunu bile alıyor şimdiden.Minik ellerinle bir parmağıma nasıl yapışacağını hayal ediyor.Doğacağın gün geliyor aklına.O beklenen kişinin hasretinin bittiği gün.Aklımda hayalimde odan beşiğin uyku setin kıyafetlerin halın perden oyuncakların herşeyin hazır.Annen ve babanda hazır.Daha fazla bekletme bizi gel bebeğim çok özledim seni.:küstüm::uhu::yumurta::hamile:
evet bendede var onlar.bu özlem bekleyiş ne zaman bitecek diye kendimi yiyip bitiriyorum.bazen çok yoruldugumu hissetiyorum.

Geri