Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

inşallah canım.hoşgeldin aramıza.nasılsın neler yapıyorsun

hoşbuldum canım ne yapıyım adet olucammı olmucammı onu bekliyorum dört gözle ama ben klomen kullanıyorum ikinci ayım bu daha önce malesef dış gebelik olmusdu 2yıllık evlıyım gecen ay 14ünde olmustum bakalım beklıyorum bu ayda hayırlısı sen neler yapıyosun nasılsın...

bende adetim geçti hala olmadım.onu bekliyom.kaç yaşındasın çalısıyomusun

evet bendede var onlar.bu özlem bekleyiş ne zaman bitecek diye kendimi yiyip bitiriyorum.bazen çok yoruldugumu hissetiyorum.

Yasemincim hayatta o kadar çok şey yoruyor ki insanı hemde sonunda hiçbir mükafatı olmadan.Bazen yorulmak değilde umutsuzluğa kapılıyorum ellerimin boş kalmasından korkuyorum.Ben yaptığım işten çabuk sıkılan insanım hemen modum düşer.Ama bazen inadım tutar, tuttuğumu koparırım.Bu istek yaşadığım hiçbirşeye benzemiyor.Sonuna kadar gidicem.Tıp imkansız desede bile bigün ben umut ile beklicem.Ben doğmamış bebeğimin suretini aklıma getirip sevicem,yeniden yenilenicem.Daha dünyaya gelmeden bana güç veriyor.Hani insan çocuğu için canını verir ya,ben ona dokunabilmek için herşeyi denicem.Onuuuuuuu hepppp sevicem.Yılmak yok Yasemin ,bir gün o ibişin yüzünü görüceğimizi düşünüp,dolucaz hep.

iyi günler bende bu ay hiç korunmadım tam bugün adet olmam lazım dı ama olmadım yarın ya da öbür güne sabrediyorum ama ben şu an da
bebek istemiyorum allahım hayırlısını versn tabiki...Son adet tarihim 17 mart düzenli adet görüyorum (28 günde 1)

canım öylede insanaı bi patlama noktası oluyo.sabrı taşıyo.her yerde bebek özlemi çekiyorum.ne olacak benim bu halim bilmiyorum rabbimden hayırlısı

Canım benim benimde içim gidiyor.Daha dün kan tahlillerim için doktordaydım.Sağım solum hamile çoluk çocuk doluydu.Üzüldüm canım sıkıldı.Ama birgün onlar gibi olmayı hayal ediyorum hep.Rabbim dualarımızı karşılıksız, ellerimizi kucağımızı boş bırakmasın.Pes etmemek zorundayız.

ayyy kızlar netimde sorun var gidip gelio🙁 okadar yazdım mesajlar boşa gitti tunacım canımmm çok sevindim bence hamişsin valla Allahın izniyle içime doğuyor valla sabırsızlanıyorum keşke kan testi yapsan her şeyin hayırlısı olsun canım diğer bütün arkadaşlarım hepiniz duamdasınız
akşama görüşürüz 🙂)))))