Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Canım inşallah hamilesindir, açılışı yaparsın 🙂
Oğlun içinde gercekten çok sevindim inşallah kral olur 🙂

valla eczacı baktı direk negatif dedi, ben günüm geçmeyince belki açık çıkmıştır falan dedim ama oralı olmadı, günün geçsin dedi. bakalım kısmet yaa haziranım🙂 hayırlısıysa gelsin. Allah hepimize nasip eder inş. duaların için Allah razı olsun.

Tuna tşk ediyor ablası(Tuna oğlumun adı) amin amin güzel dilekler için sağolasın🙂

Tunacim insallah hamissindir canim o testlere pek guven olmuyor ben senin yerinde olsam bir iki hafta kadar sonra kan testi yaptirirdim insallah hayirli haberi alirsin canim oglusunun adinada cok sevindim allah bagislasin.

Canım inşallah hamilesindir, açılışı yaparsın 🙂
Oğlun içinde gercekten çok sevindim inşallah kral olur 🙂

bakalım canım artık test falan yapmam beklicem inş olumlu sonuçlar alırım. açılışı yapan nisan hamişlerimiz oldu bakalım ben kaç numara olurum ya da olmaz mıyım Allah bilir hayırlısı.. oğluşum adına tşk ederim canım 8 aday içine girdik ya bu da sevindirici🙂 kral olması güzel bir süpriz olur hani🙂)

Tunacim insallah hamissindir canim o testlere pek guven olmuyor ben senin yerinde olsam bir iki hafta kadar sonra kan testi yaptirirdim insallah hayirli haberi alirsin canim oglusunun adinada cok sevindim allah bagislasin.

inş güzelim🙂 dediğim gibi ben de güvenmiyorum ama insan sabredemiyor işte, bakalım en iyisi beklemek duruma göre zaten kan testi yaptırırım. oğlum için güzel dileklere tşk. amin hepimizin çocuklarını Allah bağışlasın..

Amin canim haklisin valla insan sabredemiyor allah bilir ben kac tane alip denemisimdir
hahah ama yinede herseyin hayirlisi bitanem rabbim hepimizin yuzunu guldurecek buna kalpten inaniyorum.

Olur olur şunun şirinliğine baksana 🙂

Son düzenleme: